- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Yettel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- A tokot is átvariálja a Samsung
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
djozsi
senior tag
Elnézést, tényleg elragadtattam magam, csak ha már cikkírásra adod a fejed és egy csomó energiát belefeccölsz (mert tényleg igényes, jól szerkesztett cikk képekkel meg minden földi jóval), akkor azt a maradék kis energiát rá lehet szánni, hogy google-n körülnézz a kritikus ügyekben, amikre nem találtál megoldást.
A hozzáértő felhasználók nevében beszélsz és egy hozáértő felhasználónál szerintem alap, hogy ha valamit nem talál akkor nem jelenti ki, hogy nincs is egy fél órás google vadászat nélkül...
Az átlagfelhasználó pedig kifejezetten örül annak, hogy nem terheli minden idiótasággal a program, csak van egy "scan now" gombja és ha bibi van pirosra vált a cucc. Megjegyzem annak ellenére, hogy részemről azért nem teljesen kezdő felhasználó vagyok most én is örülök ennek a programnak. Ahogy írtam az avira engem nem hagyott nyugton a fals riasztásaival. A biztonság pedig relatív és szerintem a legfontosabb a naprakész adatbázis semmint a tesztadatbázisok, mert azok csurig vannak olyan károkozókkal, amik talán az adott adatbázison/tesztfájlon kívül nem is léteznek már sehol a világon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest