- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
válasz
Avicularia #41 üzenetére
nincs "fenyevekre" tole, mert gyokeresen mas koncepcio. nem tudom, miert olyan nehez ezt felfogni sokaknak. egy n-edik iphone/android klonnal kitorolhetnek a segguket, jogosan mondana barki, hogy mennek a tobbiek utan. kitalaltak valami alapjaiban mast, erre az sem jo. szerintem vegyel egy androidos htc-t es boldog leszel, mert van rajta sense.
-
erdoke
titán
válasz
Avicularia #41 üzenetére
Szerintem ki kell próbálni, a hétköznapi használat során akár be is jöhet. A korlátozások folyamatosan fognak csökkenni, az igazi kérdés az, milyen ütemben. Legalább dupla sebességgel kell dolgozniuk az elmúlt évek i(Phone) OS fejlesztéseihez képest.
-
erdoke
titán
válasz
Avicularia #37 üzenetére
A színeket lehet állítani, ha nem tetszik, a négyzeteket nem. Nekem egyelőre nem alternatíva az Android (cégnél kitiltották az Exchange-ről).
Új hozzászólás Aktív témák
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- IPhone 16 pro - Desert Titanium 256GB
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest