Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bihariszabi

aktív tag

Nem is tudom, de olyan vegyesek az érzelmeim ezzel az "új" megoldással kapcsolatban. Először is mekkora gáz, hogy egy külön app kell ahhoz, hogy a kijelzőt kikapcsolja valami csatlakozás közben. Ez olyan Microsoftos. Ha rá van dugva a telefon a tévére, akkor nem evidens, hogy a tévét nézi az ember és nem a telefont? Ez kicsit olyan számomra, hogy legyártanak valamit gyorsan, hogy bevételhez jussanak, aztán a többi le van ejtve. Minek kell egy világító kijelzővel az amúgy is rossz akkumulátor időt rontani? És ehhez miért van esze egy laikusnak és miért nincsen egy programozónak? Szóval ez miért nem gyári feature?
    És innen kezdtem visszavezetni az egészet. Hogy ennek az eszköznek annyi haszna van mint az okosórának.
    Lássuk csak, milyen esetben van szüksége az embernek nagy kijelzőre.
    Kényelmesebb rajta netezni. Tiszta sor. Vagy videózni. Talán játszani.
    Általában amikor bejöttek a laposmonitorok, akkor már mindenki lecserélte. Nem is tudom használ-e valaki még crt monitort. Ezeken a monitorokon nincsen hdmi csatlakozó. Marad a tv. A netezéshez dugjam rá a telefont a tévére? Fogyasszon +30-40 Wattot? Á, nem éri meg. Ha netezni akarok, akkor bőven elég ha bedugom a telefont a tabletbe (Asus Padfone S). Filmet akarok nézni, akkor rádugom a telefont a tévére usb-n keresztül mint háttértároló, és lejátszom a filmet. Ismét feleslegessé vált ez a microsoft csoda.
    Játszani? Hát a telefonos játékok még nem nagyon vannak azon a szinten,hogy egy 80 centis tévén az olyan legyen amilyenek kell lennie. De ha mégis erre adnám a fejem, akkor ott a dlna. De bőven elég a tablet is. Kevesebbet fogyaszt és nem pixelkirály a méretéből adódóan.
    Szóval szerintem a Microsoftnak inkább azzal kellene foglalkoznia, hogy a facebook értesítsek megjöjjenek, a csempék frissüljenek. Mert tavaly még ezekkel gondok voltak és ahogy ismerem a Microsoftot, ezt a "kis" problémát nem sikerült áthidalniuk.
    A microsoft olyan mint a Magyar Királyi Posta. Bemegy az ember a postára, és lehet venni serpenyőt, mesekönyvet, sorsjegyet. Közben meg fél órát állok sorba egy csomagért, a levelek meg eltűnnek. Szóval előbb az alap szolgáltatásokat kellene rendbe tenni kedves Microsoft, aztán jöhet az újítás.
    Egyelőre nem térek vissza hozzátok.

Új hozzászólás Aktív témák