- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexplo
őstag
-
zetor2000
őstag
Ha jól megnézed a házakat, akkor látni fogod, hogy az alsó, a közép és a felső kategória is kábé ugyanazokat az elemeket hozza.
Ez igaz az elvárásokra, és a kivitelezésre is. Az egyszerű kategóriában nem keresel gumi kivezetést a vízhűtő cső köré, a felsőben meg nem keresel sorját...
Ha jól megnézed azonban a házakat alkotó elemeket, ez a hasonlóság visszaköszön különféle márkáknál. Olyan, mint régen a Casetek. Ha jó ház kellett, vettél Chiefteket. Ha jó ház kellett olcsón, vettél Caseteket, ami tök ugyanaz volt, csak más előlappal. De ugyanaz volt a CoolerMaster ATC sorozat, a Chieftek Dragon/Bravo, a Thermaltake, Casetek, Antec házai. Szerintem ez van most is, csak esetleg bővült a paletta, meg némi extra költözött be, pl. világítás, vagy a ventiszabályozó.
De ha lebontod a házat, az elemek kábé felcserélhetőek. Valszeg ugyanaz a présgép van mögöttük. -
nexplo
őstag
Inkább úgy mondanám hogy a cégnek vannak top termékei is. Én nem nagyon veszek tőlük kb semmit mert minden márkában találok jobb ár-érték arányban alkatrészt. Sajnos a spórolás mindenhol minden gyártónál megtalálható. Van akinél csak alsó szegmensben van akinél feljebb is. Hátban nekem egy Zalman vagy Thermaltake pl ezerszer jobban bevált
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest