Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hunluki

senior tag

válasz margithid #94 üzenetére

i5S. Egy ideig használtam 4,7-es telót is, de 2 hét után elegem lett belőle. Megváltás volt visszajönni 4' méretre, soha többet ettől nagyobbat. Ha az 5S megadja magát akkor majd szerzek egy SE-t.

• hunluki

senior tag

Első tabletem egy iPad mini volt, mini3 kiadása előtt eladtam hogy na majd váltok rá (ismerős mai napig használja napi szinten), de mivel csak egy ujjlenyomat olvasós 2 lett ezért elkalandoztam droid irányába. Először vacak 20k-s tablet ami használhatatlan volt (megörökölték unokaöcséim mesét nézni és játszani), aztán pedig befektettem egy nvidia shieldbe és használtam is jó darabig, de valahogy nem jött be a dolog, alig csináltam vele valamit, főleg a gyerekek rajzolgattak rajta stylussal, szintén eladásra került. Aztán vettem egy mini4-et és azóta újra tableten függök :) Otthon asztali gépet csak játszani kapcsolom be, minden más tablet. Sőt, mostanság bevásároltam a telltale játékokból, szóval még kevesebbet megy a hangos doboz. Intenzív használat mellett (napi 3-4 óra játékkal) is elmegy 2 napig kényelmesen, de van hogy hármat is. Méretben pont hibátlan (próbáltam sima airt ismerősnél, nekem túl nagy dög, nem tudom kényelmesen átfogni), ios pörög mint disznó a jégen, jön hozzá update, elégedett user vagyok.

Phablet valahogy nálam nem talált be, telefonnak idegesítően nagy, tabletnek meg pici, két szék között iskolapéldája.

Eladás meg azért zuhan amiért a PC/telefon is. Elértük a kényelmes határt, mostani kütyük szépek, gyorsak, nem melegszenek, nem fogom lecserélni csak mert a marketingplakátra ki van írva hogy +akárhány%-al gyorsult ha úgy sem veszem észre. Telefonom is 2013-as és eszem ágában sincs lecserélni. Működik, gyors, pöpec.

Új hozzászólás Aktív témák