- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azmeg egy szép tévhit, hogy nem kell üzemeltetni az infrát, vagy hogy azt rá lehet bízni hülyékre. Nem értana a cégeknek ezekkel a munkakörökkel is foglalkozni.
-
RetroFighter
tag
Szerintem egyáltalán nem lehetetlen összegeket írtak a cikkben, ismerőseimtől/barátaimtól én is ilyeneket hallok
-
Diabolis
aktív tag
Mi el tudjuk verni a programozót a HW alkatrészekkel, de egy digitális kóddal nehéz verekedni
Többször mondtam már: "Agyonbszlak NYÁKlappal!!!"
Teljesen mindegy milyen területen dolgozol, az informatika egyetlen szegmense sem létezik a másik szegmens nélkül. És ha nem fejleszted magad, megrekedsz egy bizonyos szinten, akkor úgy jársz mint... mint... mint énMajd' egy évtized esett ki, most pedig izzadok, hogy pótoljam vagy újratanuljam amit 10 éve még tudtam. Pedig "csak" hardweres rendszergazda vagyok. Csak épp ma már nem kell fejből tudni az UTP kábel bekötését, ha hirtelen kell, meglesem a telón.
Egy asztali gépet pedig lehetetlen szarul összerakni. Oké, lehet, de akkor nagyon erős vagy
Vannak tudások amik elérnek, ahogy egyre hülyebiztosabb lesz a rendszer. Míg (az orvosos példát nézve) az emberi test nem változik az évek során számottevően. -
bolvar
senior tag
Bezzeg nekünk csóró rendszergazdáknak ehhez képest töredéke jut
Pedig hát min tesztelnének ha nem lennénk
-
totron
addikt
Mintha kicsit paradox lenne a kérdés. Azt ismétlem el, amit nekem mondtak legutóbb:
- legyen affinitás az adott terület irányába
- legyen fejlődni akarás.Lefednek mindent.
-
dtracer
tag
Értem én, hogy tesztelőket is oktatnak, vagyis ebből él ez a cég. De tesztelő, mint olyan szakma, ami időtálló? A jelenlegi CI/CD trendek mellett? Aha.
-
sztanozs
veterán
600K - 1.2M 4-5 éves tapasztalattal?
Legfeljebb ha van mellette 5-10 év más releváns IT/Üzleti tapasztalat... -
Ami nincs kifejtve itt sem: a szoftverfejlesztő ugyanúgy elavuló tudás, ha nem követed a szakmában a trendeket, mivel rengeteg olyan nyelv és platform van, ami ma már senkinek sem kell. Ugyanúgy igaz ez data mining vonalon is.
-
atike
nagyúr
Bár felénk is ennyit lehetne keresni ezekkel...
De kb a cikkben megemlített minimum a maximum felénk... És az is csak kevesek kiváltsága...
Kelet-Magyarország, szeretlek...
-
Mérnök úr
csendes tag
Egy ideje gondolkodom már rajta, hogy hozzáfűzzem a véleményemet, vagy egyszerűen csak hagyjak fel végre ennek a színvonalas portálnak az olvasgatásával. Egyelőre kipróbálom az előbbit...
Az olyan kijelentéseknek, mint hogy az "IT-szektorban [...] 600 ezer és 1,2 millió forint között keresnek", körülbelül annyi gyakorlati haszna van, mint hasonló számadatokat mondani úgy általánosságban az egészségügyi szektorról, orvosokat, ápolókat egy kalap alá véve.
Külön hasznos volt megtudnom, hogy a "szoftvereket a programozók [...] írják".Oké, értem én, hogy ez csak egy PR cikk, és ebből tartják fenn az oldalt, de lassan már csak ilyesmik szerepelnek itt.
-
ilor14
tag
válasz
tha_answer #1 üzenetére
Szerintem bruttó lesz ez.
-
tha_answer
őstag
netto? brutto? hays?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Óra topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Google Pixel topik
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- MSI CYBORG 15 A13V
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest