- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
komi77
senior tag
Nagyon nagy ötlet - főleg a Sony-tól -, hogy a pár éve a világ legjobb OS-ének minősített Sailfish-ez hozzá lehet férni - igaz csak egy típusnál.
Az más kérdés, hogy mennyiért és miért nem a Nokia-kra tették elérhetővé ezt a lehetőséget - hiszen onnan származik. Aztán ha már befutott, utána a többi gyártó termékeire is elérhetővé lehetne tenni. Talán a Sony jobb a promóban így van esély az elterjedésre - már aki kifizet érte ennyit.
Az Android-os új Nokia-k megjelenésénél pont erről írogattam a hozzászólásokat. Erre most a Sony "lenyúlja" a történetet. Okos és vesztenivalója sincs, grat Sony -
ku-cu
tag
Ez a szegeny Sailfish OS mar vagy 3-4 eve letezik, de mintha minden frissiteskor egyre rosszabba valna.
Azert tiszteletre melto h meg kuzdenek erte. (vagy vele)
-
Lacok
őstag
válasz
TheBikerider #11 üzenetére
Egyenlőre igen.
-
Pirosász
aktív tag
Hát nem fog. Szerintem ez egy nyílt fizetős beta.
Alapból a felhasználók 0.5%-a tudja megcsinálni a telepítést.(vagy jut el a hír hozzá)
Ezen halmazon belül még érdekelnie is kell, + xperia x kell, + becsületesen kifizetni.(nem a valószínű tökéletesen működő nem hivatalost feltolni)
Egy támogatói oldalt is nyithatna a Jolla ennyi erővel.
A Google nem cacilta össze magát, az tuti. -
jUUh
addikt
Drága...
-
Petester
senior tag
Szemben az xda-sokkal, ők hivatalosan adják a támogatást, amihez szinte biztos, hogy nekik meg is kell fizetni a licenc díjakat. Ezért nem tudják ingyen adni. De amúgy szinte biztos, hogy nem 50 €-t adnak tovább... Az meg megint más kérdés, hogy ez az összeg csak az EU ránk eső felén sok.
-
csongi
veterán
Es ezert a penzert, maris kezdhetsz falra maszni, mire telepited.
Sok jartas ember is a falhoz vagna a wint, mire a keszuleke MTP-re hajlamos lenne.
Ha ebbol megelnek, akkor elkovetkezik a fizetos androidos operacios korszak...
Bar mas lesz a teszta,ha eladja. Lesz nyomas, meg teljesites.
Egy ingyenes XDA romnak vannak am kommentjei, es azokat ingyen megkapod, egy szava nem lehetne erte senkinek.
Biztos keszen allnak egy fizetos rendszerre?
App tamogatas? Keszulekek supportja? Ez az egy Xperia nem nagy dolog.
Kozben Asztalos, lakatos, meg a ketkezu szakmunkasokok nelkul meghalnanak.
Elkepeszto, milyen eletszinvonal van nyugtra, lassan barmit el lehet adni, csak egy kis reklam es marketing kell -
joelke HU
őstag
De a pénzt nem flashelik vissza a számlára, ha mégsem jönne be a dolog...
Egyébként ha komolyan terjeszkedni akarnának, akkor ingyen cukorka módjára kellene osztogatni a rendszerüket a legsikeresebb, legkelendőbb mobilokat támogatva. Ja és persze next->next könnyűségű telepítéssel. Miért nem állnak össze egy feltötekvő márkával? Egy xiaomi, meizu, vagy a másodvonalból egy vernee... Miért pont egy kvázi halott márka egyszem mobiljához adják a rendszert, ráadásul pénzért?
-
Xaels
félisten
válasz
TheBikerider #11 üzenetére
A Sailfish X kifejezetten az Xperia X-re van, de XDA-n más készülékekre is vannak portok de azokra nincs "garancia".
-
janeszgol
félisten
Igen, csak itti s olvasható (meg alinkelt cikkben is, bár ott S212 volt 2 giga rammal), hogy ha bekapcsolod az Android kompatibilitást, azaz az AlienDalvik virtualizációt, akkor meghasal a telefon. Ennek (most) akkor mi értelme?
Xaels, köszi az infót.
doooo, Én vártam anno a Tizen EU-ba érkezését telefonokra. (Igen pontatlanul fogamlaztam, csak telefonról akartam írni.) A Samsung Z3-ért meg voltam veszve. Jó lenne látni azt egy alsós Samsungon itt az EU-ban.
-
Csak Sony? Vagy esetleg más gyártók?
-
madd dogg
senior tag
Hullaszagot érzek.
-
doooo
veterán
Miért lenne kuss a Tizenről? Vagy inkább miért kellene állandóan beszélni róla?
Az megy a TV-ken, az okosórákon/karkötőkön, kamerákon, van már 4. generációs mobil is vele, amely széria meglepően sikeres mellesleg, mert gyenge hw-rel, olcsón is elég használható a rendszer (persze kicsit több erővel is kipróbálhatnák már, de az még várat magára)... szóval nem bukott el, csak mivel egy gyártó, korlátozottan használja, nincs sok nagy hír vele kapcsolatban. A Sailfish sokkal jelentéktelenebb (egyelőre).
-
youngboy
senior tag
Ha jól értem, akkor vásárolnom kellene egy Sony Xperia X telefont jól működő bejáratott Android-val, majd ezt kukázva 50 euróért kipróbálhatom a Sailfish-t, amire nem igazán vannak natív app-k.
Csak nekem tűnik "hatalmas" üzletnek? -
Xaels
félisten
Érdekelne, csak nem ennyiért. Vagyis kipróbálnám és ha működik akkor inkább nyílna az a pénztárca minthogy árnyékra vetődjek.
janeszgol: ez a Nokia Meego örököse. Elvileg tud droidos appokat is futtatni.
-
Wesder
titán
Kiváncsi leszek, ki fog adni 50€-t ezèrt a halacskáèrt.
-
janeszgol
félisten
Általában képben vagyok az IT-vel, de ez az OS kimaradt. Ennek az OS-nek mi értelme van? A Samsung Tizenről is kuss van (jó, azt nem ide szánták) már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest