- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapo83
aktív tag
Sose lehet tudni hogy mit találnak ki. Lehet hogy a 3 szenzoros ( R+B+G ) kamerák jönnek divatba aztán a végén már az optikusnál nem lesz anyi lencse mint egy telefon hátlapján. Bár én jobban örülök a kevesebb de jobb megközelítésnek. A lencse nélküli szenzorokal rengeteg helyet lehetne spórolni illetve a fókuszálás fogalma is egyből megváltozna.
-
Csapo83
aktív tag
Nemnazt mondom hogy már a közeljövőben ezek váltják a hagyományos megoldásokat de elég ígéretes a dolog.
Az evolúció pedig rég kihalásra ítélt volna olyan gnómokat mint a mostani okostelefonok szóval azért reménykedek hogy a mérnökök megoldják. Ahogy olvastam az alapok már adottak és ha belegondolsz hogy hány most használatos dolog kezdte ilyen nehezen talán van némi remény. -
Kékes525
félisten
-
Kékes525
félisten
válasz
enginev3.0 #38 üzenetére
Szerintem jobb lesz, de nem sokkal jobb. Meglátjuk.
(#39) Csapo83
"lencse nélkülinszenzorok"
Az hogyan lehetséges?
-
B1T3
addikt
Örömteli hír, pont a lassítás az a fejlesztési irány, ahol még bőven van hová fejlődni, míg a képminőség már a legtöbb csúcstelefonnál korrekt (persze az is sokat fejlődhetne még, de ahhoz nagyobb szenzor kéne, amit senki nem vállal be, hiszen akkor nem lehetne borotválkozni a telefonnal...).
-
Favilla
tag
Ha meg tudták volna oldani a képernyőbe épített ujjlonyomatolvasót, egy percig nem gondolkodnék....
-
Ricardo
titán
Ez jól hangzik. Kíváncsi vagyok mit mutat majd a gyakorlatban.
-
Kékes525
félisten
Ez nagyon király!
-
Csapo83
aktív tag
-
Én csak mostanában kezdtem használni a mobil kameráját, mert borzasztó 1xerű hurcolászni a komplett MILC-hez képest. Fényes nappal egész használható képeket csinál - persze azért messze nem az az 1"-os szenzorminőség, de dokumentálásra, ha nincsenek nagy fény-árnyék különbségek, még akár háttérképnek is tényleg okés.
-
Csapo83
aktív tag
válasz
t72killer #24 üzenetére
Nem vagyok kamerabuzi de a munkám miatt gyakran használom viszont a DSLR nem praktikus. Meg vagyok elégedve az S8-al de nagyon várom az S9-et mert ott nyúlnak bele ahol kell ( elvileg ). Az új kamerára meg borzasztóan kíváncsi leszek ( az S9+ féle dupla szenzor nagyon nem izgat )
-
-
-
szubrutin
aktív tag
Majd ennel is kocogtatni kell, hogy tudjon fokuszalni.
-
"1/2,8"-es" - na ez itt a probléma. Nem lesz ez semmivel sem jobb a gyakorlatban az S7e-m kamerájánál. Majd ha egy modern 1/1.7"-os szenzort tesznek bele f/1.4-es optikával, akkor szóljon valaki.
-
törölt tag
Mar 6-7 eve varom, hogy atjojjon a 4 pixeles technologia mobil kamerakba is.
Vegre! Anno sok ilyen kamerat telepítettem fantasztikus mire kepesek. Olyan szurkuleti es esti kepek lesznek, hogy mindenki a szemet dorzsoli majd! -
törölt tag
A #15-be linkeltem egy képet, azon nagyon látszik.
Márciusig garanciális, nem is sufnis ráadásul hogy szórakozzanak vele. Lehet visszaviszem, csak hát az előzmények alapján ezek ilyenek, úgy meg nem akarok energiát fektetni bele.
(#18) Csapo83: Na jó, kerítek otthonról egy cserekészüléket és meglátom, mit szólnak hozzá. Talán "csak" kifogtam egy pénteki példányt.
-
Csapo83
aktív tag
válasz
#72042496 #15 üzenetére
Nekem is volt S7E-m a páromnak most is az van de nem jelentkezett szerencsére ilyen hiba de ahogy írtam az S8+-on sajnos igen, azt viszont sűrű elnézéskérés közepette azonnal cserélték is.
Bár a száraz számokon nem látni de azért bizonyos esetekben sokkal szebb képeket lő az S8 nálam ez az etalon és nem nagyon találtam még jobbat, de az S9-nél valahogy bennem a dolog hogy ez kell nekem.
-
törölt tag
Az S7-nél (sima és edge is) ez sajnos típushiba. Még szoftveres javítás is jött rá, ami valamit talán segített. A megjelenése után ez egy fő téma volt a topikjában, a "hordó" szóra keresve találni idevágó hozzászólásokat.
Itt egy kép amit poénból csináltam vele még tavaly. Olyan, mintha hajlított lenne a tévé, pedig nem az.
Az S8 már nem ilyen, legalábbis annál nem vettem észre amikor nézegettem. Majdnem cseréltem is rá, de végül úgy éreztem, annyit nem ér meg nekem a fejlesztés.
-
kengyel
nagyúr
Így elsőre jó olvasni, reméljük jól is sikerül.
-
Csapo83
aktív tag
válasz
#72042496 #11 üzenetére
Akkor ott valami készülék hiba lehet mert nekem sosem volt ilyen gondom és a páromnak se pedig elég régi S7 felhasználó. S8+-nál tapasztaltam ilyet de visszavittem megnézték és azonnal cserélték, azóta semmi ilyen hiba nem volt. Ha garanciális még a készülék akkor vidd be szervízbe mert ez nagyon nem normális és biztos javítják...
-
enginev3.0
félisten
Várom és elsősorban a kamera miatt
-
-
DeltaPower
addikt
Hi-end compact vajon továbbra se lesz?
Ezzel a szenzorral tuti vétel lenne.
-
Csapo83
aktív tag
Sz S8-at egy szenzoral még most is oda merem tenni bármelyik két kamerás mobil mellé és az S7 sem marad el sokal.
Spec alapján nagyon tetszett a Mate 10 Pro kamerarendszere de valahogy nem tudtam rávenni magam a váltásra. Egy jó kamera többet ér két közepesnél.
Ez a két kamerás dolog még nagyon keresi a maga útját. Az S9+ szerintem nem is fog játszani nekem mert a két szenzor nem izgat, 6GB ram nekem felesleges és bár imádom az S8+ om de jobb dö tés lett volna a kistesó a méretei miatt. -
Matada2.3
veterán
Tetszik, hogy nem csak a többkamerás rendszert erőltetik, hanem egy szenzorral is próbálkoznak újat mutatni.
-
batai15
félisten
Nagyon szimpatikus ismét a samsung.
-
Wuk07
tag
Még mindig nagyon nagy ez a szenzorméret, biztos lehet még kisebbet csinálni
-
Izgalmasnak hat! Nekem a mobil kamera fejlesztés ezen iránya tetszik.
Lassan belekerül minden technikai furmány amit bele lehet zsúfolni abba a pici részbe! -
Csapo83
aktív tag
Rég nem vártam annyira készüléket mint az S9-et.
Nagyon tetszik amit csinál a samu. Robbantanak a piacon egy készülékel ( S6E, S8 ) aztán a következő évben a vásárlói visszajelzések alapján ott nyúlnak hozzá ahol kell ( S7E az S6E alapjain és remélhetőleg S9 az S8 alapjain ). -
Sebhelyes
senior tag
Na, megvan?!?
-
tibcsi0407
félisten
Wow! Ez érdekesen hangzik! Nem vagyok Samsung-fan, de érdeklődéssel figyelem, ahogy az Android piacot viszik előre.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új Samsung ISOCELL Bright szenzor képes Full HD felvételre 480 FPS-sel, ez kerülhet a tavaszi csúcskészülékbe.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Androidos fejegységek
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest