- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bibby
addikt
Ez érdekes. Eddig azt hittem kivezetik a 3000 szériát és csak ideapad lesz meg thinkpad. Mondjuk sok újdonságot nem látok az n500-ban, valaki talált még képeket róla? Én még egy kósza hírt sem ezen kívül.
-
parandroid
félisten
válasz
Nyugdíjas #13 üzenetére
HP időről időre gondosan elkövet valami ballépést, hogy nehogy biztos lehessen a piacvezető szerepük. Csinláták már ezt a Pavillion sorozat lezüllesztésével, aztán jött az nx90x sorozat, meg az nx70xx sorozat, utána azt mondták, hogy az 500-530-as széria jó ötlet lesz, most meg a 6720, 6820 nevű szégyenfoltokkal próbálkoznak. Ezek után a 2133-on már meg sem lepődtem, legfeljebb azon, hogy mennyire jó kis minőségi gép lehetne, ha tennének bele rendes procit. Azóta is ígérik, hogy dolgoznak rajta, de valahogy annyira nem megy, hogy most meg még a Lenovo is beelőzütt, aki megörökölte az IBM-től a kivrásos taktikát, és gyakorlatilag mindennel utoljára jön ki a piacra.
p
-
hemaka
nagyúr
Csúnyák, mint mindig, de mint tudjuk a legmegbízhatóbb gyártó, mint mindig.
-
Dr. Akula
félisten
Már csak az maradt ki a cikkből hogy mikor is jönnek ezek. Eddig szeptember volt a céldátum, de az már kicsit lejárt. X200s-re pályázom.
-
cucka
addikt
válasz
parandroid #3 üzenetére
Nem tudom, melyik képet nézed, de én nem látom az x200-asról készült képen azt a nagyon vastag keretet a billentyűzet körül. A képernyő körüli keret viszont tényleg lehetne valamivel vékonyabb.
-
Cs_Laci
senior tag
válasz
parandroid #3 üzenetére
Szerintem csak valami másnak a képét tették ide be. A Lenovo oldalán ha megnézed [link] elég normálisan néz ki. Sőt, azzal a 13 órát bíró SSD-vel kb Instant get..
Bár a régi kis X60-am is elzötyög még 8 órát akksiról
-
^Clown
addikt
válasz
parandroid #3 üzenetére
Állítólag nemsokára jön a tuningolt 2133, amiben már Atom proci lesz, de már késő. Iszonyúan melléfogtak azzal a procival, amit beletettek. Most pedig már jön az S10, meg az Asus N; nem sok babér fog teremni abban a szegmensben, amit a HP talált ki a netbook kategóriában
-
parandroid
félisten
Az X200-nak ez egy nagyon rosszul sikerült képe. Vagy tényleg ennyire bután néz ki ezzel a vastag kerettel a billentyűzet körül? Egy szubnotebookon hogyan veszi már ez ki magát?
Ja, és az N500 képe miért tükrözve lett betéve?
Még egy megjegyzés: a ThinkCentre kimaradt a korábbi modellek közül, pedig elég sok irodában ott figyelnek ezek, és meglehetősen széles skálán elérhető munkaállomás máig, mind az S, mind az M, mind az A sorozatot nézve.
Az S10-et meg tényleg várom, kíváncsi vagyok, hogy mit sikerül kihozniuk ebből a kategóriából. Ha már a HP elbaltázta ezt a lehetőséget a 2133-mal.
p
-
^Clown
addikt
N500-ra kíváncsi leszek! (egy n-es wifi kártyát beledobhattak volna, de mindegy végülis)
A Lenovo netbook nekem nagyon bejön, szerintem az eddigiek közül az egyik legpofásabb (holtversenyben a Wind-del).
-
Devid_81
félisten
Nah most már ők is netbookoznak.
Amúgy pofás, vagyis annyira csúnya, hogy már szép
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest