Új hozzászólás Aktív témák
-
Silentfrog
veterán
Nálam ssd-n van a rendszer és 2.5" noti merevlemezek háttértárnak.
A minap kerestem egy játékot egy 3.5" merevlemezem és amikor meglett elfelejtettem kihúzni az áram kanócát.
2 napig gondolkodtam , hogy miért olyan nagy a hangja a gépnek. Mire rájöttem , hogy az 5400rpm-es merevlemeznek hallom a hangját..: Egyszer ha nagyon unatkozol csinálhatnál ezekről a hűtőkről egy tesztet. Kíváncsi lennék,hisz ezek egy tesztben nem nagyon voltak még azonos processzoron.
-
Silentfrog
veterán
Nem, mert 12 ezer forint van a két megoldás között!
Amit passzív hűtésre használnak az jóval nagyobb méretűek és sokkal nehezebbek is.
Van itthon Scythe ninja 3 és az ezzel csak ne hasonlítsuk már össze.
Egy 95 wattos TDP-s procira az sem való passzív hűtésre mert az sem bír el egy ilyen fogyasztási értékű processzorral.
Persze ha van házhűtő akkor más a helyzet,de ha van házhűtő akkor miért használná valaki passzívba a cpu hűtőt?
400-500 rpm fordulaton nincs hangja egy jobb 12 centis légkavarónak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Azonnali notebookos kérdések órája
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Facebook és Messenger
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest