Új hozzászólás Aktív témák
-
Expulso
tag
az XFX nem viccelt a teljesítménnyel - újfent
-
tarsoly74
tag
http://www.iway.hu/index.php?p=termekinfo-35110-sapphire_hd7950_3gb_gddr5
-
James Bond
csendes tag
Hali!
Nekem a HD 7850-es tetszik nagyon. (Majd,ha megjelenik persze:-)
1400 Sp, 900 Mhz, 256 bit, 90W-max fogyasztás.
Viszont nem GCN-lesz, hanem még a régi.
Szerintem ez is elfogja vinni a játékokat.
Chris
-
Put2
tag
válasz
csucsbicep #85 üzenetére
Itt én arra gondolok, h olcsobban L tudod érni a 7970 teljesítményét.. Én nem nagyon emléxem olyan esetre, amikor az 50-es széria megelözte volna a 70-est oc-val... Ez szerintem nagyon kecsegtető aki 7950 vagy a Gtx 580 között vacilál
-
Angel1981
veterán
"Az AMD hivatalosan nem készít referenciamodellt a Radeon HD 7950-re"
Ennek mi lehet az oka?
A felső kategóriás kártyáknál ha jól emlékszem eddig mindig volt referenciamodell. -
Put2
tag
Az azért dúrva, h XFX R7950 Black Edition Double Dissipation odab@sz a 7970-nek... Igaz oc-val, de olcsobban... És a külömbség is tetemes... http://www.anandtech.com/show/5476/amd-radeon-7950-review/18
-
Georg17
tag
Ref. hűtő vagy sem, ezt még egy igen neves "tesztelő?", cikkíró sem tudta eldönteni. Ill. nincs róla pontos infója. Ellenben nem teljesít rosszul az a hűtő, sőt! Mondhatni a látszat néha csal. Itt a videó, zajteszttel, hőmérsékleti teszttel, meg minden más finomsággal megspékelve:
[link] -
havasa
aktív tag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #76 üzenetére
minRPM-en is zavaró motorhangja volt, akkor utána olvastam a témának, sokan panaszkodtak rá, de nem foglalkoztam vele tovább, mert cseréltem a hűtést.
-
AnginaP
aktív tag
Tutira Asus DirectCU vagy a Sapphire ügyeskéje.
-
atti_2010
nagyúr
Addig míg az Nvidia nincs versenyben én változásra nem számítok árakban.
Ha a Kepler jön,talán az egyel régebbi generáció lejjebb csúszkál!Bármibe mernék fogadni hogy az Nvidia Kepler olyan szépen be lesz árazva hogy azonos teljesítmény se többe se kevesebbe nem fog kerülni.
-
havasa
aktív tag
Asus 7950 DCU VGA-t hallott már valaki innen élőben? A motorhang maradt? Vagy másféle ventivel szerelik már?
#64 Kansas: ezt ne folytassuk, több okból sem fogom részletezni.
-
Teljesen stabil, béta óta így használom a Win7-t. A PAE aktiválásával gond nélkül eléri a teljes memóriamennyiséget. Viszont fontos tudni, hogy a 32 bites programok egyenként max 4GB memóriához férnek hozzá, tehát ez nem képes helyettesíteni a 64 bites Win + 64 bites program összeállítást, csak a 64 bites Win + 32 Bites programok kiváltására alkalmas, tehát amikor amúgy sem használod ki a 64 bitet a memóriacímzésen kívül.
-
staccato
tag
jó kari,kíváncsi vagyok, hogy hogy fog fogyni ezen az áron.
-
Kansas
addikt
Az még a kisebbik baj, de mennyire lesz az stabil? A 32-bites Windows kliensek egyike sem tud 4GB-nél többet kezelni, PAE-vel sem, és abból is csak kb. 3.2 GB-t lát max.
És ez nem olyan, mint a szervereknél, meg 64-biten, hogy edition limit, egyszerűen ennyit kezel az architektúra. -
MZperX75
addikt
válasz
ProEvoFan #58 üzenetére
Addig míg az Nvidia nincs versenyben én változásra nem számítok árakban.
Ha a Kepler jön,talán az egyel régebbi generáció lejjebb csúszkál!
(vagy nem) és jól rááraznak a 7970-7950-re!
Most nincs verseny!AMD -pont úgy viselkedik GPU fronton,mint anno az Intel E-procikkal,nincs konkurencia vedd meg drágán,ráérünk.
-
ProEvoFan
nagyúr
IPON-ban már lehet kapni, 135k és 140K.gondolom az egyik a refi a másik meg amit itt PH-n is teszteltek.Nincs kint kép, nem lehet eldönteni.Egyenlőre olcsóbb, mint a "normális" GTX580.
(#45) Preacher1980
7850 árazására kíváncsi leszek.Tudásában elvileg kb a 6950 szinten lesz..Most a 6950 75-82k.Ha 7850 100K felett lesz, akkor ki fogja megvenni?
7970 170k
7950 135k
7870 ?
7850 ? -
Kansas
addikt
Azért a másodikat kibonthatnád, nem vagyok teljesen biztos benne, mire gondolsz...
Ha az #52-ban írtra, akkor a "hova lett" rész nem világos, mert a kari berakása előtt is max ~3.2 GB-t láthatna, egy x1650Pro-val is...
Ha másra, akkor pls. fejtsd ki, mert érdekelne... -
Angel1981
veterán
válasz
Preacher1980 #50 üzenetére
A paletta maradék része márciusra várható.
-
tajcsi
őstag
Fiúk mit tudtok arról, hogy ezeket lehet majd 7970-be moddolni?
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Preacher1980 #45 üzenetére
Valamikor Márciusban.
-
pereces
tag
a támadás során voltak áldozatok ? jelentős a kár ? halottak száma ? előállított videokártyák száma ? a felbújtókat keresi a rendőrség ?
-
janos68
aktív tag
válasz
Tibor_560sec #4 üzenetére
Te jó ég! Ki az aki kiad ezért a cuccért ennyi pénzt? Hihetetlen. Ha legalább erotikus szolgáltatást is nyújtana, akkor még elgondolkodna az ember egy másodpercre.
-
atti_2010
nagyúr
Egy olyan vaskalapos Sapphire megtámadhatna, pláne élőben de mindjárt belelóg a kezem a bilibe, egy 7850 Cyclone is jó lesz.
-
Mans20
addikt
Nem tudom minek spórolnak a ventilátoron,legalább lenne nagyobb ha csak egy darab van a vga-n,
-
antikomcsi
veterán
Jé, kissé meglepődtem, mert tényleg lehet is kapni, viszont, hogy 130K felett van azért elég durva kis hazánkban.
Szóval gyorsan vegyétek, mert ha leesik a nagy hó, napokig nem tudtok majd elmenni érte.
-
leonejoci2
tag
Vennem kell majd egyet bizzzzztos!
Csak egy cucc is kell majd alá! -
Hiftu
senior tag
Kár, hogy drága, különben belepottyantanám a kosárkámba.
Igy marad a polcon. -
-
Sondi1986
addikt
Csak hogy rá ébresszek pár embert milyen gagyi az új ref. hűtő:
De legalább jó sikerültek a chipek hogy nem melegednek ennyire, ezért elég rá ilyen is! -
-
Simon02
tag
Ezen az áron ott is maradnak...
-
zapok
aktív tag
Hogy áll a támadás eredménye?
Halottak száma?... -
cuki18
csendes tag
asus ref hűtős tetszik nagyon
(szerintem ez lehet a ref hűtő ugyanis ez szinte mindegyik gyártónál van csak átmatricázva)
-
Sondi1986
addikt
Az MSI túllépte az AMD által leírt értéket!
-
banhammer
veterán
Szokasos iparosmunkak, semmi extra.
-
mghltm
addikt
"Az AMD hivatalosan nem készít referenciamodellt a Radeon HD 7950-re"
hmm, ezt erdekesnek tartom. ugy latom a kozepen egy ventis megoldasok csak a matricaban vagy a muanyag hazban ternek el, "referencia" szaguak
-
Puma K
nagyúr
Asus DirectCU II a tuti véleményem szerint.
-
atike
nagyúr
A Black Edition külön tetszik...
Bár akármelyik elfogadnám az tény...
-
Apika
addikt
Gyönyörű darabok...
-
Gabor343
tag
Engem is "megtámadhatna" egy ilyen kártya.
-
TGWH
őstag
Nem is olyan drága, gondoltam először, aztán leesett, hogy én számoltam át forintba, és nem forintban írták a cikkben az árakat
-
DeFranco
nagyúr
1: vizuális típus vagyok, megjelent előttem, ahogy a 7950-esek falkába verődve gyújtogatják fel a boltokat
(ja bocs, az öngyulladás nvidia specialitás)
2: megjelent előttem, ahogy Bloody (Fragmaster) Steve mered a monitorra 32 bites XP alól (mert azon több a zefpées és nem kémkedik), hogy hova lett a rendszermemória...
-
zsolt501
nagyúr
Én szívesebben látnák olyan példányt ezekből amik HTPC-be való vagy irodai környezetbe, mert a játék engem hidegen hagy.
-
törölt tag
válasz
Tibor_560sec #4 üzenetére
Az biztos hogy csak elvétve, ugyanis mindenhol 130 fölött látom ...
(#7) zsolt501 Akkor mi a fenének gondolkodsz ilyenen
-
nevo
aktív tag
Gigabyte még nem közölte milyen opcióval dobja piacra?
-
Tibor_560sec
aktív tag
Elvétve majd itthon is lehet kapni 120.000 Ft- alatt ...
-
Angel1981
veterán
válasz
Ł-IceRocK-Ł #2 üzenetére
Az ASUS-t kihagytad!
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Sapphire, powercolor, msi, ezeknek valamivel jobb a hűtése mint a többinek.
-
BiP
nagyúr
Jó nagydarab példányok ezek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- MSI Gaming X Trio 3060
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest