- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsúsztam a szerkesztésből - közben rájöttem, hogy ez ugye az Pi1A+ modellfrissítése... én néztem be, arról a modellről anno teljesen lecsúsztam. De akkor sem igazán értem, hogy ha valaki onnan akar frissíteni, miért nem vált inkább a komolyabb Pi3-ra (meg max. táblacsokiért vesz hozzá egy másik házat / fúr át pár rögzítőlyukat...)
"[...] akkuról menő vagy otg módú megoldást akar (ami nem megy az smsc-n keresztül), annak nagyon jól jöhet ez a változat, amin nincs ott a számukra felesleges/leküdhetetlen akadályt képező smsc chip"Kösz - ezekkel az infókkal együtt már lényegesen érthetőbb.
-
Majd valaki biztos elmagyarázza nekem, hogy ez miért kellett - de én még mindig nem tudom felfogni, hogy hol a bánatos francba éri meg lemondani egy nagy halom csatlakozóról és főleg lemenni 512MB-ra (!!!)...
...mindezt -10 dodóért?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Game Pass [2025] - Az augusztusi lista
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest