- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bismarck24
tag
válasz
Depyangel #265 üzenetére
Elérkezett az idő, hogy beszéljek egy kicsit a tapasztalataimról. Lg 34uc79g-b típusú monitort használok. Telepítve az Nvidia új driverét elérhetővé válik vezérlőpulton belül a g-sync compatibilis üzemmód. Azt már itt leírták előttem sokan, hogy ez csak display portos kábel esetén működik. Na de lássuk a medvét: miután betölt a windows és elindítom a bf5-öt eleinte mégsem érzem smoothnak a játékot, majd miután kikapcsolom a free-syncet majd újra be akkor helyre áll a dolog, csak egy kicsit idegesítő, hogy ezt mindig meg kell csinálni. Nálatok van hasonló probléma, van erre vmi megoldás vagy várjuk driver frissítésre, hátha megoldódik ez is.?
-
Bismarck24
tag
Letöltöttem én is az új nvidia drivert és tökéletesen működik benne a gysinc freesynces monitoron. A monitorom egyébként egy lg 34uc79g-b, szóval akinek ilyen monitorja van az szedje le bátran és működni fog. Egy dologra viszont figyeljetek oda, én hdmi kábellel próbáltam és azon keresztül nem volt elérhető a beállítás, azt mindenképp érdemes display portos kábelre cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest