- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- És egy Tecno Pova 7 Ultra 5G is felbukkant
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
satz18
őstag
Ha HD 5000-el jöne pl az i5 4250U-val akkor még játékra is alkalmas lenne. Ha választani kéne most, hogy egy lenovo y510 vagy egy Tablet HD 5000-es IGP-vel, hát erősen elgondolkodnék az utóbbin. Mondjuk attól is erősen függne a dolog, hogy a 720p hogy nézne ki azon az FHD kijelzőn. Sajnos nem túl kifizetődő natív felbontás alá menni. De játéknál rá is köthetném egy HD monitorra.
Na lényegtelen ezen filóznom most mivel ott a DTR ami még marad egy jó ideig. -
satz18
őstag
Egy DTR-t még jó pár évig nem fognak kiváltani a tabok. Akinek nem kell erőmű, pl irodai használat, multimédia, annak igen is kiváltja már most. Ahogy telni fognak az évek, egyre inkább elfognak halványodni a határok. Ugyanúgy, mint hogy régen egy asztali PC-t laptoppal nem nagyon lehetett kiváltani, de a mai DTR-ek 4 magos i7-el már pariba vannak a desktoppal .GPUban még mindig nagy mondjuk a lemaradás.
-
satz18
őstag
-
satz18
őstag
válasz
#06658560 #76 üzenetére
Ha a lenovo x60 és vagy az y580 szar, akkor én kérek elnézést.
Akinek olyan különleges igényei vannak, mint a hajón repülőn stb gépelés, annak 1 nem kell tabot venni, ha mégis kell neki a tab, léteznek dokkolók, kis méretű BT billentyűk stb. Azt senki nem állította, hogy a surface pró mindenki igényeit kielégíti.
-
satz18
őstag
1. de igen könnyebb.
2. Ez ugyan szvsz, de sztem tök fölösleges egy notira billentyűzet. Az összes laptopom külső egér billentyűzettel és xbox controllerrel megy. A noti billentyűzet forró, kényelmetlen, útban van. Veszel egy külső billentyűzetet otthonra és a munkahelyre, és akkor nem kell horcolászni, csak a tabot. Ha hazamész hétvégére még vehetsz oda is egy billentyűzetet. Ez 3X1500 Ft. Nem egy őrületes összeg.
#74 A lenovo x230 tudja ami mint tudjuk sokkalolcsóbb egy surface pronálvagy nem. -
satz18
őstag
Nagyon meglepődnék, hogy ha Y plusz aktív hűtés kombó lenne, sztem inkább U széria lesz az. 1 év után is maradt a véleményem, miszerint a nagy teljesítményű aktív tabletek azok az ulrtabookoknak valós alternatívái. Pl egy i5 4250u-s FHD IPS tablet 250k körül sztem rendkívül jó ajánlat lenne. Sztem az Y-os haswell felesleges plus kompromisszum lenne, ha már úgy is aktív és mint tudjuk az U szériának is remek fogyasztása van. Az RT-nek továbbra is pontosan nulla értelmét látom, sztem az androidos iOS-es tableteknek az alternatívái az atom Z3000-es szériájú tabletek. A temashok is lehetnének azok, de nem hiszem, hogy az árazásuk versenyképes lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Crypto Trade
- Gyúrósok ide!
- Ford topik
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Bluetooth hangszórók
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest