- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- MIUI / HyperOS topik
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
Ne itt nézd, hanem a Windows hangeszközök közt vagy az AMD driverben a screenshot-on is szereplő kiválasztó menüjében.
De egyébként igen, én is olvastam olyat, hogy manapság divat a loopback feature-t lehagyni akár hardveresen is a hangkártyákról vagy driverből elrejteni/tiltani. Nem szép dolog...
szerk.. aha, látom már, hogy nálad is ez a helyzet.
Neten elérhető mókolt Xonar driver, hátha azzal megy... -
Kansas
addikt
Tudom, közben ki is derült, hogy miért.
Csak a bemeneteket engedi kiválasztani, a HDMI/DP pedig output-only.Azt érdemes lehet kipróbálni, hogy ha a hangkártyádon van olyan bemeneti eszköz, hogy "Wave", "Stereo Mix" vagy "What U Hear", akkor azt kiválasztva mit vesz fel, elvileg az a visszakevert(loopback) kimenet, amire a hangszórók kimenete van kötve, jó esetben a mikrofonnal együtt.
-
Kansas
addikt
Összekötöd a monitorod DP-n keresztül a videokártyával, a Windows-ban alapértelmezetté teszed az AMD hangkártyát és a monitoron beállítod, hogy használja a beépített speakert(ha van), vagy a monitor hangkimenetére kötöd a speakert/fejhallgatót.
Ha a monitor nincs felkészítve a hang fogadására és/vagy továbbítására, akkor így jártál. -
Kansas
addikt
Min hajtod akkor a monitorod/TV-d, DVI-on?
Egyébként én is megnéztem a config manual-t, és én se találok benne arra utalást, hogy lehet kiválasztani a hangkártyát amiről felvesz. Pedig elvileg felvesz hangot is, mert egyéb hangbeállítások vannak ott.
Talán a Windows-ban megadott default device-t használja.
Valóban jobb lenne, ha lenne opció kiválasztani a hangkártyát...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest