Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Den

veterán

válasz Major Major #28 üzenetére

én is megnéztem, és tele van marhasággal parasztvakítással. Teljesen hülyének nézik az embert és a jelek szerint sikerrel. Mikor az a köpcös vfazon beszél tüti közben végig azt gondolja hogy "hülyék vagytok, hülyék vagytok, hülyék vagytok..."

Méghogy az aluminium a legalkal,masabb mert könnyű meg merev... látott valaki aluminium f1-es autót? talán 30 éve... kb 30 év mulva lehet az apple is felfedezi a kompozit anyagok csodálatos világát.

az aluminium ugyanzért nem jó notesznek, amiért nem terjedt el az autógyártásban sem. egyrészt térfogatarányosan nagyon gyenge, pl az acélhoz képest, vagy akár egy jobbfajta műanyaghoz képest is. Másrészt, lágy és nyúlik, tehát egy olyan ütéstől amit egy műanyag burkolat rugalasan elvisel alakváltozás nélkül, az alu frankón behorpad, és hanar szanaszét fog karcolodni

ez az egydarabból kimarás pedig vagxy csak kamu; vagy a világ legnagyobb ostobasága, max préselés utáni utómunkának tudom elképzelni, de elég pancser az a préelés ami még ilyen komoly cnc utómunkát igényel, szóval egy vicc az egész, parasztvakítás

Új hozzászólás Aktív témák