- Hová lett 1000 mAh?
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MortalVenoM #34 üzenetére
cseresznyenagykered van vagy valamit kompenzálnod kell, hogy arra izgulsz hány mag van benne? atomzsír a tegra magtenger, de minek? van rá akármi ami kihasználja? akkor? droid alá kraft kell mert nem lehet annyira optimalizálni a trillió vasra mint itt egy fél marékra, így nem is kell annyi teljesítmény. egyébként a legtöbb pad tulaj azt se tudja hogy mi van alatta, nem hogy hány magos meg mennyi a ram... pont azért mert nem számít amíg úgy fut minden ahogy a nagykönyvben meg van írva
persze akinek szempont hogy az elérhető legerősebb vas a lehető legtöbb mag, stb legyen a gépében annak ott van a többi gyártó, de kétlem hogy gyorsabb lenne valós felhasználás alatt egy droid 4 magos tegrával mint ez, csak fölösleges extra fogyasztást generálna.
" a lényeg, hogy gyors legyen." hát azzal eddig se volt gond ipadnálbár az első az új ios-el amennyire hallottam már lassult elég rendesen, ami azért no...
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
MortalVenoM #34 üzenetére
Sztem meg nem felesleges, de hátránynak semmiképp sem rónám fel.
Gyerek ről pillanat fotók, nincs mindig a kezedben gondolom kamera.
A 10" tökéletes, én ágyban olvasok esténként, teljesen jó ez a méret kényelmes a szemnek,nem tudom mennyivel lennék beljebb ha 3"-al kisebb lenne?
Volt neked 2-es iPaded? Azon sem volt kevés a 2 mag, vagy hova kell ez a számítási teljesítmény?
Na mindegy ez az én szubjektív véleményem, nekem tetszenek ezek az új ficsörök, és az ára is. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
MortalVenoM #30 üzenetére
Te nem vagy troll ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest