- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
M107
addikt
válasz
cinemazealot #13 üzenetére
Megnézve a videót meg van a ray-tracing új neve Csilli - Villi
Ezért fizetni egy 2080 TI VGA-ért több százezret.
Valahogy egyre jobban tudatosul bennem hogy semmilyen előre ugrás nincs a grafikában, kivéve ez a mindent beterítő csili vili fényáradatot ami még a VGA kártyát is úgy leterheli hogy öröm nézni. -
M107
addikt
"
Az UL Benchmarks mérése alapján egy GeForce RTX 2080 átlagosan 26 képkocka/másodpercet tud kipréselni magából, tehát az igazán folyamatos sebességhez legalább GeForce RTX 2080 Ti szükséges."
Várjunk még vele majd ha megvan a FIX 60 FPS, akkor talán beszélhetünk róla.
Ez úgy is egy tech demó, nem a valós felhasználást tükrözi, mert abban igaz lehet, hogy leterheli az adott hardver mert úgy van megírva ami szép is jó is, de ha így futnának a játékok igen csak bajban lennének a VGA gyártók.
UI:
Láttam futás közben egy 2070-es RTX kártyát, főnökömnél, ( Gyors Hardverrel ) - Millió fölötti gép (megteheti mert olyan állása van) szépnek szép, de ennyi Nekem semmi + nem jelentett.
Csak annyit hogy lenn maradt az állam és majd beka---tam a gyönyörűségtől.
Ha még annyira érdekelne a pc-s game mint amennyire már nem, nekem elég lenne most egy Vidia 6GB 1060, vagy egy RX 580 8 GB
Full HD 60 Fps közeli értékek majdnem minden játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest