- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Áhh, hagyd. Elengedtem én is.
Nem tudom, h arra célzott-e, h lenézem a buta embereket, de ebben mondjuk igaza van.
A gondolkodásmódom túlságosan a logikára épül.
És hát csodálkozok, h másoknak hogyhogy nem.Mondjuk nem konkrétan zavar ha valaki csak "egyszerű" ember, de az már zavar, ha elkezdi terjeszteni pl Facebookon a butaságot, mert neki könnyebb azt elhinnie, mint egy racionális, tudományos magyarázatot.
Egyik hazai autógyárban dolgozok középvezetőként, rengeteg beosztottam van, és gyakorlatilag el vagyok szörnyülködve szinte folyamatosan, h mennyire alacsony az átlag emberek tudása, legyen az szinte bármivel kapcsolatos, ami épp szóba kerül.
Pláne, h egy ekkora vállalat nem veszi észre, h többnyire azért tartunk ott, ahol, mert a csoportvezetői nagy része is csak ezt a szintet képviseli, abszolút képtelenek komplexen gondolkodni, csak a pitiáner hatalommániát látom kb minden második megnyilvánulásukban, ami többnyire mindig felülkerekedik a tudáson. :/ -
-
-
Úgy értettem, h ő nem azért ment oda, h moderátorkodjon, hanem csak egy munka kellett, h megéljen belőle.
Nem is érti, nem is látja át valószínűleg, h mennyire fontos lenne az ostobaság eltávolitása a Facebookról.
Miért lenne fontos, h ne terjedhessen tényként a hülyeség áltudományos köntösbe csomagolva.
Megunja rövid időn belül, azt kész, továbbáll.Abban teljesen igazad van, h a nem szakmai alapon való moderációtól óvjon meg az ég.
De ezt Zuckerbergnek kellene elsősorban a zászlajára tűznie, ahelyett amit most művelnek a Facebookkal - mármint, h gyakorlatilag engednek rajta mindent. Bárki kommentelhet bárhova bármit.
A Metaverzumba tolt pénz az nem fáj nekik, de a moderációt fejleszteni eszükbe se jut.Az EU inkább erre feküdne rá, amikor a techncégeket szapulja. Elő kellene írni, h nem csak a jogvédett tartalmakat kell szűrni egy AI-val, hanem a jelentés gomb után nem megfelelő válasz esetén felülvizsgálatot kérhessen a jelentő, h igenis nézzük már meg, h pl. a kéretlen szexuális hirdetésekkel bombázó profilok azonnal törölve legyenek, mett az nem válasz, h "megvizsgáltuk a bejelentésedet, és nem találtuk a profilt sértőnek a közösségünk számára".
Ez egy vicc. De persze az AI honnét is tudná ezt eldönteni, pedig csak annyit kellene megnézni, h az adott profil hány üzit külfött ki totál ismeretleneknek ugyanazokkal a pár soros szövegekkel, linkkel.
Ennyit kéne csak a botnak megnézni, de ehhez már élőszereplős moderáció kellene, akinrk meg fizetést kell adni, az meg nyilván többe kerül, mint az AI. -
Igen, erre én is emlékszek, h nem bírják sokáig, mert "kiégnek", meg ilyesmi.
De nem úgy van az, h csak a fizetés nem túl nagy, és ezért unják meg? Illetve ha minden 100-as IQ-jú átlag embert felvesznek "call centeres" munkatársnak, akik kb egy 8 általánost végzett gyári munkás értelmi színvonalán vannak, akkor ugye azzal egyrészt nem sokra megy a moderáció, másrészt nem csoda, ha az ilyen ember nem bírja sokáig. -
Hány moderátor dolgozik a Facebooknál?
Pl azt lehet tudni, h konkrétan Magyarországon mennyi?
Mekkora a fizetésük?Én sem értem, h egyértelműen hamis híreket jelentgetek, meg kéretlen hirdetésekkel bombázó kamuprofilokat, szexprofilokat, és akkor nem történik semmi.
Nem fér bele a Meta profitjába, h több moderátort alkalmazzanak, és így hatékonyabban gátolják a hamis hírek terjesztését?
Ezt már a kezdetektől fogva így kellett volna kezelni. Nem lerázni a kritikákat, h "erre nincs kapacitásunk". Hát tessék bővíteni a kapacitást.
Hogy lehet pl Face oldala az "oroszhirek.hu", vagy az "ittHONról haza" nevű folyamatosan orosz propagandát terjesztő oldalaknak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest