Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Hasznos cikk!
Egy kis kiegészítés: "Itt láthatunk még egy "Leave Flashtool files on SD card" mezőt, ami tippre arra való, hogy ha már van egy romunk az SD-n, azt nem fogja onnan leszedni, de ebben sajnos nem vagyok biztos."
Én kipróbáltam. Annyit csinál, hogy a backup, ami elkészül, az nem csak a gépre menti el, hanem a telefonon is ottlesz, az SDCARD-on (a belsőn). Jól meg lehet vele szívni, mert ha nincs elég hely, akkor az utolsó bitig teleírja, aztán behülyül a telefon egy-két újraindítás erejéig, amíg nem sikerül feloldani a képernyő zárat, hogy utána törölhesd ezt. (a karika össze-vissza kiugrál ahogy húznád a feloldásra)
Szóval senkinek nem ajánlom, kivéve ha bőven van szabad helye, és a telefonon akarja tartani a backupot a telefonjáról
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Formula-1
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ingyenes az Epic Store-ban a Machinarium (PC)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Autós topik
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest