- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Huma addikt válasz  mickemoto

üzenetére mickemoto

üzenetéreAz alkat elég fontos tényező. Ahogy észrevettem a holtpont pl teljesen egyénfüggő. Az összes túrán volt olyan mikor eljött az a pont amikor úgy gondoltam egyszerűbb bedőlni az árokba, de aztán túllendültem rajta. És ahogy észrevettem az emberek többségénél van ilyen holtpont. (#22) mave13: 
 Kísérteties. Az a kényelmes cipő amit viseltem a vérhólyagok keletkezésekor egy 20e-s Merell volt. Utána egy 6e-s munkavédelmi bakancsban nyomultam amiben a talpam ugyan sokkal jobban kikészült, de vérhólyagok legalább nem keletkeztek.-18 fok? Az már elég durva. Én -12 fokig vagyok hitelesítve.  
- 

válasz  mickemoto

üzenetére mickemoto

üzenetéreAzért a jó cipő nagyon fontos. 
 Saját példámon tanultam meg. Amíg egy sima Cassone márkájú régi bakancsom volt, mindig a talpam adta fel a harcot elsőnek. Aztán nyeltem egyet, és vettem jó sok pénzért egy Merellt. Hát, életem egyik legjobb döntése volt. Miután betörtem a túlélőn jelentett +20 km-t, és most már a rossz térdem hal meg elsőnek. 
 Utolsó túra eredménye: péntek 21:00-tól szombat 17.00-ig 7x km, 4000m össz szint hátizsákkal. Korábban ezt nem tartottam volna részemről lehetségesnek. Most már simán. Persze, ez egy éve volt, most heti-havi rendszerességgel túrázok, ládázok, ha időm engedi.Azóta már van egy Merell túracipőm is, és tökéletes az is, a fűzőjét leszámítva, mert azt állandóan kiszabadul a szimpla csomóból. Ha tehetitek, hétvégén menjetek el egy körre az erdőbe. Múlt hétvégén hatalmas volt 40 centis hóban a Mecsekben túrázni. 8 órát voltunk kint, -10 fok Pécsen, -18 körül a Jakab-hegyen. 16 km össztáv, beiktatva egy kis tűzrakás, kajálás. Holnap is hasonló program lesz.  
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- BestBuy topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Sorban áll az iPad és a MacBook az OLED panelekért
- Metal Gear Solid
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- További aktív témák...
- Samsung S25 128GB Navy Blue makulátlan állapotban eladó
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- Akciós áron eladó ÚJ HP Dragonfly G4 /I7-1355U/16 GB/1000GB SSD/13,5"/FHD+/400nit/1 ciklus
- Lenovo ThinkPad P15v Gen 3 i7 12800H 16GB 256GB SSD
- Prémium Microsoft Surface Laptop Studio i7 / 16GB / 512GB SSD / RTX 3050 Ti / W11 Pro
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest