- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
A Rubik kockát én sem vállaltam be. A nővérem tekergette. A csúzlit viszont én kezeltem. Annál kevesebbet kellett gondolkodni azaz inkább semennyit, ami pont megfelel a képességeimnek.

Rengeteg érdekes feladat volt. Pl össze kellett kötni a cipőfűzőket (öten voltunk) és csukott szemmel kellett A pontból B-be jutni úgy, hogy egy szervező mondta, hogy merre kell menni.
Az amúgy vicces momentum volt mikor az egyik szervezőcsaj vállalta magára épp az irányítói szerepet és a balt összekeverte a jobbal így egy kisebb gödörbe irányítva az aktuális csapatot.
Volt olyan is, hogy nem őrzött pontnál meg kellett találni, hogy mi van a barlang falára írva. Három csapattal együtt kerestük, de nem találtunk semmit. Aztán, véletlenül (nevezzük inkább adottságnak) kiszúrtam valamit a barlang plafonján. Ott volt egy emlékplakett ami elég jól beleolvadt a barlangba. Majdnem ugyanolyan színe volt. Mivel rövidlátó vagyok ezért nem tudtam elolvasni. Viszont más se mert a csapatban csak egyetlen ember nem volt rövidlátó, de ő meg épp lement a barlangtól pihenni mert kiment a bokája. Így próbáltam egy magasabb helyre felmászva a fényképezőgéppel zoomolgatva értékelhető képet készíteni. Kb ötödjére sikerült is.Na meg amikor lementünk az Ördögkatlanba (legalábbis asszem ez volt a neve) ketten aztán meg alig tudtunk visszamászni. Ott is elcsesztünk vagy 20 percet mivel nem találtuk meg amit kerestünk.
ui: Mivel ha jól tudom a MATT csak Magyarországon belül tevékenykedik ezért nem kell félnetek a szlovák vadászoktól. Kivéve ha követnek titeket.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#10) infectedmann:
Köszönöm a dicséretet!
Egyszer mindenképp érdemes kipróbálni szerintem. Élettapasztalatot szerzel ami értékes. Ha nem jön be akkor legfeljebb soha többet nem mész.Már régebben is felvetettem egy PH-s csapat részvételét.
Pár lehetséges csapatnév is eszembe jutott:
-Kockák
-Hikikomori
-Nerds ill GeeksAmúgy voltak a legutóbbin is érdekes csapatnevek:
-Oson a foson
-Tűzokádó szárnyas pockok
-Turbó talpak
-Gördülő GesztenyékA két utolsó helyezett neve sem rossz. Nem cáfolták meg őket:
-Tolószékes Lajhárok 0 pont
-Hol a hegy 0 pont (Úgy tűnik nem lelték meg)
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS routerek
- Spotify
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)