Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Dogee V20pro
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
üzenetére
Pont erről beszéltem. Van egy Start menüd, amit nem kötelező használni, de egy lehetőség, ami máshol pl. nincs. Kb. úgy írtad ezt a "nem szeretem a Start menüt", mintha muszáj lenne azon keresztül közlekedned egy PDA-n.
A UIQ-s példád is pont ezért sántít, testreszabhatóságban nagyon messze van egy PDA-tól.Ezen pedig külön jót mosolyogtam:
"a szép GUI csak egy maszk, amit odatoltak az amúgy elavult kinézet és kezelés elé"
Máshol mi a szép GUI? A felhasználót nem az érdekli, hogy jól nézzen ki és még gyors is legyen? Mindez lehetséges WM alatt, erre bizonyíték egy friss ROM-os, megfelelően testreszabott Omnia, de már a gyári Touch HD-t se szidták a lassúsága miatt.Nem WM-ra váltásról győzködök senkit, csak a WM szar, mert ilyen-olyan a felület megszólalásokat nem tudom elfogadni, lévén a felület százféle lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest