- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mokó
aktív tag
"Half Life
le se merem írni...Amivel majdnem teljesen elégedett vagyok a mostaniakból:
Skyrim.
És kiadták 64 bites motorral, nem hittem volna hogy meglépik. Ezzel lehetővé vállt még nagyobb és brutálabb modok használata. Azt kell hogy mondjam itt jó az irány, nem is az alapjáték hanem a moddok teszik igazán naggyá ezt a szériát. Oblivionnal is sokáig elvoltam,
Az álom az lenne ha egybe ehetne gyúrni egész Tamriel-t, teljesen random gen questekkel de az se lenne rossz hogy a map egyes elemei is random lennének, szabadon fő küldetés nélkül még komolyabb szerepjátszással.
ESO-ról nem beszélek mert semmi köze nincs a szériához csak egy átlag mmo."Ezekkel tökéletesen 100%-ig egyetértek!
Amire én várnák;
-Blood II The Chosen tökmindegy milyen cimű de folytatása
-NFS Underground III<--ha lesz is,tuti szar lesz.Isten áldjon EA!Tul nagy hype.Ui;én ma is U2-őztem.
-"normális" Far Cry,mint mondjuk az első 3 rész.Az 5 bűnszar lett,életem legrosszabb vétele 18k bánja.
-Skyblivion,de egy Morrowind remaster is elfér.
-Max Payne akármi,én nagyon kedvelem az összes részt.Hirtelen ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steam Deck
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Linux kezdőknek
- Milyen processzort vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged