- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
snake1977
őstag
Az rx480-asom cseréltem le erre, elvileg új kártyát kaptam. Nem vállalnék be egy bányaszökevényt, az állandó non stop üzem jelentősen rövidíti a kártyák élettartamát akármennyire jó körülmények között is volt a bányában, ráadásul a legtöbb bányász mókolt biost használva a lelkét is kitiporja a kártyáinak.
2k-s a monitorom, a Mi8 avagy fury nano ehhez pont elég nekem, legalábbis arra amivel én játszom/amire használom, ezért sem gondolkodok 1070 szint alatt már. -
lowzor
veterán
Ezek mind gyengébbek a Mi8-nál, ráadásul már sok éve használatban vannak, a legtöbbjük már 2 bányásszezont is megjárt, sok javított is van már köztük. A Mi8 legalább elvileg egy új kártya.
Az 1060 3G-t inkább felejtsük el, 3 giga VRAM az újabb játékoknál már medium textúrákhoz sem elég Full HD-ban.
Tehát drágábban kapna egy gyengébbet és jóval használtabbat, ki tudja milyen előélettel, szerintem ez nem nagyon érné meg.
A Mi8-at is meg lehet halkra csinálni, pl nálam a 12-es Arctic ventivel nagyon halk. -
Ha ha ha
Köszi!
Kíváncsi lennék vajon egy vram igényesebbe mennyire esik vissza. Mert ugye superposition nem maxolja ki a vramot mármint az 1080p extreme nem és ezzel együtt a pcie sávhoz sem nyúlkál ami az egyik gyenge pontja a 6500xt-nek a másik meg a vram sávszél amiből bizony mi8 el van látva rendesen. -
kenand
veterán
Igen sajnos hozzáadja az AFA-t PCIe átalakító + 2. VGA is kell már nem annyira jó. Engem is furdalt a kíváncsiság, de letettem róla. Ráadásul a 100W és + Power csati nélkül nem biztos, hogy jól működik minden alaplapban.
BIOSTAR lapról az írja Ryzen 7 5800X.-ig bővíthető. CPU lista
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Reklámblokkolók topikja
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A Teslákba költözik a Grok AI
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5800X 8 mag / 16 szál / Beszámítás OK!
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Telefon szervízhez szükséges szerszámok
- hibás WerMamba Phantom roller +ajándékkal! (kivehető akkus, tárcsafékes)
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest