- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semmi bajom a linuxxal, mindenki azt használ, amit akar, csak azt nem értem, hogy miért baj az, hogy egy ingyenes oprendszert nem telepít előre egy gyártó egy olyan gépre, amit 99.99%-ban amúgy is windows-al fognak használni. Aki meg van annyira hozzáértő, az minden további nélkül rá tudja tenni az ubuntut is, senki sem akadályozza meg ebben, ráadásul neki egyébként is tök fölösleg lenne előre telepíteni.
Az árában meg valszeg elenyésző az oprendszer ára, akit ez tart vissza, hogy pont ezt a gépet vegye, az így járt...(Mellesleg használtam linuxot, de nem győzőtt meg, ráadásul olyan programokat használok, amik többsége nincs linuxra, annak meg nem látom értelmét, hogy linux alól futtassak emulált környezetben windowsos programokat...)
-
kokyt
senior tag
Teljesen igazad van. Rohadjon meg:
- minden alaplap gyártó, mert nekem nincs szükségem az összes bővítőhelyre és portra
- a Toshiba, mert dokkoló port nélkül nem tudom megvenni a Tecrát, pedig én nem is használom
- a billentyűzet gyártók, mert minek fizessek a billentyűzet Pause/Break gombjáért, ha még nem is használtam soha?
- az Ikea, mert csúszásgátló talpakat is adnak a bútorhoz, de nekem szőnyegen nem kell
No comment... -
törölt tag
Az eladáskor belekalkulálják az árba az oprendszert is ez zavar leginkább iylen gépnél az eredeti ár akár 2-3x át is.
egy oem win??? minek a 2-3x-osa? az oem piaci árának? vagy a laptopnak? az egyik szimpla hülyeség, ráadásnak ebben az árkategóriában, ha drágábban is mérnék hozzá, aprópénz.
ha a laptop 2-3x-ára gondoltál, akkor szerintem "keresse fel orvosát, gyógyszerészét". -
negyedes
addikt
Igen benne voltam. Mara mar megszunt a nagy "szabadsag" lazam es visszatertem win7re. Just works februar 1 ota, ugy hogy most pl beta teszter vagyok eles gepen(sp1). Az is logikus, hogy felteszel egy ingyenes ost es virtualisn futatsz egy fizetoset(aminek meg kell vedd a licenszet). Na nem akarok tobbet kotekedni.
Amugy a gep az vagany, Massziv egy darab.
-
Most tényleg azt gondolod, hogy egy ilyen laptopot 2-3 évig bekapcsolva tartanak? Ez egy teljesen normális pici laptop, csak bírja a gyűrődést, hogy szutykos-poros helyen is lehessen használni. Nem hülye a gyártó, nyilván pontosan tudja, hogy a vásárlóközönségének mire van szüksége, és ebbe nyilván beltartozik egy használható oprendszer is. (nem, a linux nem az, csak a kockáknak, egy átlag felhasználó nem tudja kényelmesen használni, és a célközönség nem a kockákból áll főleg...)
-
negyedes
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Milyen monitort vegyek?
- iPhone topik
- Bittorrent topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Ezüst / Garancia!
- LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LENOVO T14 GEN 5 l TÖBB DARAB l RENDELÉSRE IS
- Macbook Pro 16" M4 PRO - 2025 gyártás, 14/20 mag, 24GB RAM, 1 TERA SSD, 2 ciklus - Apple garancia
- Macbook Pro 16" M1 MAX - 2022 gyártás, 10/32 mag, 64GB RAM, 1 TERA SSD - garancia (108)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest