Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
WonderCSabo #19 üzenetére
Dead Space-ben nagyon jó volt, de egy ME játékban teljesen felesleges. Szerintem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
WonderCSabo #17 üzenetére
-
WonderCSabo
félisten
Milyen az a holografikus HUD?
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
DS-ben nekem is nagyon tetszik, félre ne értsetek csak a ME-ben, nem tudom elképzelni.
-
7
addikt
válasz
Dark Archon #10 üzenetére
Bezony, a Dead Space 1-2-ben kifejezetten jól működött a HUD. Mondjuk az inventory management és a többi "menüs felület" nem a legkényelmesebb, abban a kategóriában a Diabloé volt eddig a legszerethetőbb számomra.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Én már a pénzt is félretettem amiből megveszem.
-
PowerBuldog
veterán
Engem meg speciel baromira nem izgat, hogy mit csinálnak a kezelőfelülettel. Hozzanak össze egy baromi ütős besza'-behu' történetet, és akkor én megjelenés napján már veszem is meg. (Mint a 2-t)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Akkor úgy néz ki hogy csak én vagyok egyedül aki ezt nagyon rossz ötletnek tartja. El nem tudom képzelni hogy akarják ezt megvalósítani.
-
wikings2
őstag
Pofás kis ötlet, Dead Spacenál nagyon bejövős volt ez a "nézet".
Az inventoryt én is eltudnám képzelni hasonlóan. -
Remélem sárkányok nem lesznek benne...
-
echterion
nagyúr
Ezek mind apróságok. A lényeg, hogy legalább olyan jó legyen, mint az első rész. Ez a második nekem nem igazán jön be, csak a story miatt, meg a továbbvihető mentés miatt tolom végig.
-
Ryder62
őstag
Ha esetleg a ME3-ba beletennének inventoryt egy Dead Space-hez hasonlót el tudnék képzelni.
-
Findzs
addikt
mindegy nekem milyen hud lesz benne csak ne csesszék el a játékmenetet
várom a játékot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest