Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
válasz
#56573440 #32 üzenetére
Akkor jarjon, beloled meg szoljon a profi biztonsagtechnikai szakember, aki mindenkinel mindent jobban tud.
Ha megtalaltad a kinabol rendelt telefonon a firmware modositast akkor kerlek szolj a kommunistaknak, hogy ne kemkedjenek utanad. Mert tudom te mar ezen a szinten mozogsz. Tovabbi jo flamelest.
-
Spet
addikt
válasz
#56573440 #28 üzenetére
K koszonom. Latom arra sem emlekszel, hogy mit irtal, es hogy abbol emeltem ki reszleteket, es te ebbol tovabb csavarod automatikusan a dolgokat. Respekt
Sajnos (mellesleg), ha (eddig) nem tunt fel a vilagon az emberek nem rendelkeznek azonos szinru technologia szinttel, es igen vannak meg akik ket fadarab dorzsolesevel gyujtanak tuzet. De miutan meg en sem tudok a mobilommal tuzet gyujtani (hacsak nem zarlatot okozok az akkumulatorral), ezert kenytelen vagyok gyufat hasznalni (sajnos zseblangszorom sincs, kiveve ha gyufa/ongyujto+dezodor annak szamit).
-
Spet
addikt
válasz
#56573440 #22 üzenetére
Gyufa nelkul is lehet tuzet gyujtani. Kobaltas modszer? Igen, de mukodik.
"nem értem kinek és minek kéne vénaszkenner továbbra se" Groupama stadion? Eleg csak arra, hogy a problemas egyeneket kiszurjek.
Stuxnet és társai: Pusztitasra vagy legalabb is problemak okozasara "teremtettek" oket,(bar ki tudja hogy a fertozott USB-ken keresztul kesobb akar internet kozelebe kerulve milyen adatokat juttattak). Lehet flamelni ezzel a temaval, de ameddi egyszeru internetes csalasokkal penzt informaciot lehet szerezni (kamu oldalra valo atiranyitas, ahogy te is irtad), azt nem lehet osszehasonlitani a felsobb szinttel.
Az, hogy meg ki hogyan fog halat, dinamittal vagy horoggal, az a penztarcajan mulik.
-
Spet
addikt
válasz
#56573440 #17 üzenetére
Ipari kemkedes, hirszerzes, csak ez a ketto jutott az eszembe hirtelen. Es nem kell nagy hal boiligiai azonositojat ellopni.
Béééla: ATM-nel mar inkabb egy egyszeru PIN koddal azonos hosszusagu szamsor alkalmazasa egyszerubb veszjelzokent (penzt kiad vagy esetleg azt irja ki, hogy nincs eleg lovetta a gepben, ez mondjuk jobb).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest