- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
LurkerSheik #96 üzenetére
Jogos, nem akarok szelektálni. De örülök is neki, hogy a tárhely nem kötelez rá. Tekinthetünk erre úgy, hogy én nem használom megfelelően a készüléket. De én úgy gondolom hogy ennyi hanyagságot engedjem meg nekem a telefonom, főleg, hogy csúcskészülékről van szó.
Egyébként kb fél évente lementem a képeket és videókat a gépre, más meg nem igazán gyűlik rajta idővel. Így nem nő a végtelenségig. 256 giga bőven elég. -
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
LurkerSheik #86 üzenetére
Nem igazán értek egyet, én nem videózok 4K-ban, sőt fullHD-ban is keveset. A telefonom nincs meg fél éve, mégis majdnem 90 gigánál tartok. Sorozatok, filmek nincsenek a telón. A képeket azóta nem másoltam át a gépre, amióta megvan a telefon, bár kevesebb mint fél éve van meg, tehát nem évek alatt gyűltek össze. Van a telón pár játék, rengeteg alkalmazás amiket használok, pár hónapnyi kép meg videó, rendszer is nyilván elvisz valamennyit. Ezekkel simán túlléptem a 64 gigát.
A jövőállósággal egyet értenék, de ez már nem a jövőálló kategória. A jövőálló kategóra az szerintem az SD 765. Annál erősebb az már bőven túlzás egy átlag usernek.
-
whatwhatwhat
aktív tag
Ennyi, én is vonatozok. Állandóan elmegy a térerő. Még pesten belül is gyakran! Ezért vannak a spotifyban lementve zenék a telefonomra. Nem az összes lejátszási listámat mentem le, de így is több gigát foglal. 64 gigán ezt nem igazán engedhetném meg magamnak. Azért ez egy fokkal gyakoribb felhasználási mód, mint a cseppkőbarlangos...
-
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
LurkerSheik #70 üzenetére
Azért a példáid nem igazán jók.
Ha nagyobb kabátot hordanál, akkor annak lenne hátránya, most nem állna jól rajtad.
Ha 300 lóerős kocsit lenne, akkor az valószínűleg jóval többet fogyasztana, mint egy ~100 lóerős.
Bár a kolléga stílusa nem a legkifinomultabb, abszolút egyet tudok érteni vele. Én sem értem, hogy miért védik ennyien az apple-t, amiért kispórolja a tárhelyet. Az ég világon semmi előnnyel nem jár, hogy 128 helyett 64 gigásat adnak. Értem én, ha valakinek elég a 64 giga, de ne azért örüljünk már annak ha valamiből kevesebbet adnak.Főleg úgy, hogy ellenben ott van az iphone-okban a legerősebb soc az iparágban. A vásárlók 99%-a hangoztatja, hogy milyen jó, hogy ilyen erős proci van benne. Miközben talán a 20%-uk használja ki valójában. Miért nem halljuk azt, hogy valaki panaszkodik, hogy neki gyengébb is elég lenne? Ha az apple-nél 256 giga lenne az alap, akkor most itt azt olvasnánk, hogy mennyivel jobb mint a konkurencia, mert ebben több a tárhely és az milyen jó dolog.
-
whatwhatwhat
aktív tag
"szintén kínálnak olyat, ami nekik megfelel, de azoknak olcsóbban tudják kínálni, akiknek az egész úgyis fölösleges"
Te komolyan azt hiszed, hogy azért olcsóbb egy 64 gigás iphone 60ezer forinttal mint a 256 gigás, mert emiatt tudják olcsóbban adni? Nem "olcsóbb" a 64 gigás. A 256 gigás drágább, ráadásul nevetségesen. 200 giga tárhely nevetséges, hogy 60 ezer forintba kerüljön.
Nem azért árulnak 64 gigás verziót, hogy olcsóbban tudják adni a népnek. Azért árulják, hogy az embereknek muszáj legyen megvennie a teljesen indokolatlanul túlárazott 256 és 512 verziót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Call of Duty: Black Ops 7
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest