- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem értem, mit akarsz a más felbontásokkal, köze nincs ahhoz, amiről én írtam. Arról van szó, hogy 4K tévé mellett vagy a tartalomnak megfelelően állítgatja az ember a Shieldben a FHD vagy 4K outputot (hogy a FHD-t a tévé skálázza fel), vagy 4K-n hagyja és nem szórakozik ilyennel. De úgy a Shield skálázza a FHD anyagokat, gyengébben, mint ahogy egy jobb tévé tenné.
-
törölt tag
A HDR10 megy, persze, a felbontás viszont vagy FHD, vagy 4K, és arra skáláz mindent, már ha skálázni kell. Ezek a dolgok a gyakorlatban nekem nem, vagy alig tűnnek fel egyébként, de ott vannak, és felsoroltam őket, mert valakinek fontosak lehetnek.
Az előző hozzászólásomban a hátrányait hangsúlyoztam, de azok mellett pörgős, flottul működnek rajta az alkalmazások, és vannak is rá alkalmazások. Szeretem használni, és összességében nagyon is elégedett vagyok vele, most is ezt venném.
-
törölt tag
"Média lejátszónak tökéletes"
Azért ez túlzás, mert 4K-ra gyengébb minőségben skáláz, nem tud automatikusan színteret váltani (bár az Oreóban már van hozzá API tudtommal, amit az alkalmazásoknak kell meghívni), és nem támogatja a Dolby Visiont. A YouTube HDR se megy, de az engem nem érdekel. A vicc, hogy még ezekkel együtt is a legjobbnak tűnt a piacon.
Tényleg talán a legerősebb gép, a support is kiváló, de fentiek azért fájó pontok.
Én játékra soha nem használtam. Gamestreamet próbáltam (Etherneten), aztán azt mondtam, hogy jó, inkább építek még egy PC-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- OLCSÓ MONITOROK
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest