Hirdetés
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nehéz lett volna a cikkbe beleírni az URL-t

-
mad823
őstag
A NISZ-szel sem biztos, hogy többre megy. Korábban volt (van?) egy olyan bug, hogy bitdefendert használva nem lehetett belépni, bármilyen más vírusírtóval igen. Több gépen, különböző op.rendszerrel, böngészővel, stb. kipróbálva, reprodukálható módon. Na ennek vírusírtó csere lett a vége, nem pedig megoldás.
-
vicze
félisten
Szerintem egyszerűsítsd az életed és regisztrálj egy Ügyfélkaput, eSzemélyivel ez már "egyszerű".
-
Rive
veterán
Holnapi hír: kibertámadás alatt összeomlott a nav új ügyintéző felülete. Mind az öt résztvevőt letartóztatták
-
fatal`
titán
Csak az eszmélyid mellé pl. nem tartozik alapesetben személyes tárhely, így sok rendszer elképzelhető, hogy emiatt nem enged be.
Nézd meg, hogy a tarhely.gov.hu-n be tudsz-e lépni. Ha ott se enged be, akkor a NISZ-szel kell valószínű levelezned, hogy tákolják össze a rendszerük.
-
dolon75
senior tag
Az autentikacio teljesen független a NAV-tól, a NAV itt nem megbizó, hanem használja a modult.
a belépés azonosítja a természetes személyt, majd valamilyen módon összekapcsolodik a NAV rendszerében lévő azonosító az ugyfelkapus adatokkal.
@Yodafon: lehet eltérés adataidban? pl. NAV más nevet, anyja nevet, ilyesmit tud, mint ami a szemelyiden van?
-
Yodafon
őstag
biztos. Sima ugyfelkapura be tudok jelentkezni, JSZP-t szoktam nezegetni rajta. Csak a navos cuccok nem mukodnek. Es ahogy elnezem ok se tudjak miert. Pedig kuldtem mar nekik kliens logokat, track id-kat es megse....
Lassan ott tartok h megkerem engedjenek mar ott egy szamito kozelebe mert sztem hamarabb kidebuggolom miert nem mukodik
-
vicze
félisten
Lassan csak a NAV-nak több portálja lesz, mint amennyi nyílt az Endgame végén...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ZIDOO médialejátszók
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Asztalos klub
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)