- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Leszarom h ms, és általában én is wmp-t használok az xp-s gépen kodek és splitter pakkal. Innentől kezdve ignorálhatom az agyvérzéseidet, a diszlexiád meg a wishful paranoiád?
Amúgy nekem pár évvel ezelőtt pont a k-lite okozott egy fasza katyvaszt, és többek közt az xvides lejátszásnál színtér problémák voltak, meg néha fejjel lefelé állt a kép. Akkor egy bsplayer-t használtam inkább, érdekes módon ment. De mint említettem, nem érdekel h mik a preferenciáid, de nem kéne a hülyeséget tolnod kodek pack/standalone player témában.
-
floatr
veterán
Akkor mégse fizeted ki, ha megveszem?
De nem is ez a lényeg, tudod nagyon jól, az indokok lényegtelenek. Az legegyszerűbb, ha nem is akarod minősíteni, hogy más mit hogyan miért
Kíváncsi lennék az arányokra, hogy ki hogyan reagál a wmp problémára. VLC/mpc/stb letöltés kontra kismillió kodek pakkal szerencsétlenkedés. A magam részéről egy másik lejátszót ajánlanék, ha távsegítségbe kéne tanácsolni, mert a kodek csomagokkal van mit elcseszni, és lehet is.
-
floatr
veterán
válasz
julius666 #136 üzenetére
"egy hónap után inkább kérte vissza a Win7-et" -- ezzel gyakorlatilag mindent elmondtál. Elhiheted nekem, hogy a megszokás nagy úr. Évek óta gyakorlatilag bubit használok, és rémes érzés, amikor egy win elé leülök. De kár ezen az egészen rágódni, mert ha az emberek valóban azt használnák, amiért fizettek is, akkor nagyon régóta mások lennének a megszokások, és a sw piac maga is. Ez van, te -- mint sokan mások -- beleszoktál ebbe, megint mások meg az XP-be, és nem esik jól nekik átszokni másra.
-
floatr
veterán
válasz
julius666 #129 üzenetére
Bár nem tartozik szorosan a topichoz, de ezt egy kicsit nehéz szó nélkül állva hagyni. Nemrég a lányom döbbent meg, amikor közöltem vele, hogy -- bár rendszeresen leül a gépem elé szöszölni, és egy ideje már tanul informatikát -- linuxot lát.
Az, hogy user friendly csak windows lehet, egy állati nagy bullshit. Az üzemeltetésen múlik minden. Nekem speciális hardverem van, speciális igényeim (windows nem is tud elég jó lenni hozzá
), játszani lehet rajta, sok esetben állva hagyja az asztali xp-s gépet. Multimédia, filekezelés tekintetében még a win7 is felejtős a részemről, és az egyetlen indok, ami miatt nem dobtam ki teljesen az xp-t, hogy sajnálatos módon xp-t és ms office-t oktatnak a sulijukban. Van a családban egy win7-es lapos is, de júzer friendlységből kettes alá, multimédia tekintetében köpedelem, és max netezésre lehet igazán használni, a többire is csak kompromisszumokkal. Legutóbb családi videókat szerettem volna átlőni kameráról hd tévére, de "okádásig" szívatott. Az egész csak nézőpont kérdése
--- vélemény ---
Az xp-re meg csak annyit tudok mondani, hogy amíg nem döglenek ki az xp-vel vásárolt, és a vista-ról downgrade-elt vasak, addig el lehet felejteni a forradalmat, win7 és linux tekintetében is (kinek mi a szomorú). Az összes bullshit buzzword, ami a win7-hez kapcsolódik a felhasználók egy részét érdekli csak
--- end of vélemény---A játékokról meg annyit, hogy egyetlen windows-specifikus játékkal nem tudtak nálunk akkorát játszani, mint pár konzolossal (őrületig), meg a farmos flesessel, pedig elég sokmindent kipróbálhattak a szarrálövős hentelős (ftw) játékokat kivéve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged