- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Mobil flották
- Yettel topik
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Okos tokot (eredetit) égen-földön nem találtam. Aliról meg ígérni is ötven napot ígértek, így vettem rá itthon két üvegfóliát és két és fél tokot. P20 Pro-n nagyon jó a gyári okos tok, de a P9-en is bevált.
Most fél nap után már elértem a talán utolsó frissítést, decemberi a biztonsági frissítés. -
DraXoN
addikt
Csak tudnám miről írhatnák, nem vagyok Pro user, jó áron volt csak azért lett a P40 Lite helyett, na meg mert fejlesztek mobil appokat, de a GMS-es Lg V20 telefonom használhatatlan már sebességben (valami hardveres baja lehet).
De nem játszok rajtuk, nem használom naponta több órán át a telefonokat (jó ha napi 30perc kijelzőidőt "generálok")... inkább szempont nálam a jó kamera, de így este már korlátozott volt a lehetőség próbálni, beltérben időnként "kényszeríteni" kell a zoom optikát, hogy azt használja (bár erre számítottam, hogy inkább akkor digitális zoom lesz, a kevesebb fény miatt).. Na meg a minél hosszabb készenlét a "jó" még.A P40 Lite készenlétben tökéletes volt nekem (3-4 napokat simán elment). A kamera is "megtette".. este "elment". Videózásban azonban nem szerettem mert "nem az igazi" a mindenféle kézremegésszűrés nélkül "csak" 1080p 30fps
... bár a kép és hang egyébként jó volt azon.
Ezen csak egy esti videót csináltam eddig, jónak tűnik. bár úgy néz ki "nem teljesen csúcs" a dolog, de már megteszi. 1080p 60fps vagy 4k 30fps ... de van kézremegés szűrés mellette (igaz, erősen "vágja" a képet hozzá... bár annyira nem néztem még át, ez valami szuperstabil mód vagy alapól ilyen).a méret.. hát nem tudom, 1 kézzel lehetetten .. bár úgy áltam hozzá én már a p40 lite-ot se tudtam 1 kézzel stabilan használni, kereszbe áttérni HAH, nem is álmodhattam róla, ennél végkép lehetetten... funfact: az egykezes mód kijelzőmérete, kb. akkora mint a p40 lite teljes kijelzőmérete... de az egykezes módot nem tudom elindítani az idióta google asszisztens miatt, hogy ezt lefotózzam.. még nem sikerült megkerülnöm.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez az első ötödik generációs hálózati modemmel szerelt Huawei telefon, amely hazánkban megvásárolható. Egy vagyonért.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Windows 11
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest