- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Netfone
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Okos tokot (eredetit) égen-földön nem találtam. Aliról meg ígérni is ötven napot ígértek, így vettem rá itthon két üvegfóliát és két és fél tokot. P20 Pro-n nagyon jó a gyári okos tok, de a P9-en is bevált.
Most fél nap után már elértem a talán utolsó frissítést, decemberi a biztonsági frissítés.Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
DraXoN
addikt
Csak tudnám miről írhatnák, nem vagyok Pro user, jó áron volt csak azért lett a P40 Lite helyett, na meg mert fejlesztek mobil appokat, de a GMS-es Lg V20 telefonom használhatatlan már sebességben (valami hardveres baja lehet).
De nem játszok rajtuk, nem használom naponta több órán át a telefonokat (jó ha napi 30perc kijelzőidőt "generálok")... inkább szempont nálam a jó kamera, de így este már korlátozott volt a lehetőség próbálni, beltérben időnként "kényszeríteni" kell a zoom optikát, hogy azt használja (bár erre számítottam, hogy inkább akkor digitális zoom lesz, a kevesebb fény miatt).. Na meg a minél hosszabb készenlét a "jó" még.A P40 Lite készenlétben tökéletes volt nekem (3-4 napokat simán elment). A kamera is "megtette".. este "elment". Videózásban azonban nem szerettem mert "nem az igazi" a mindenféle kézremegésszűrés nélkül "csak" 1080p 30fps
... bár a kép és hang egyébként jó volt azon.
Ezen csak egy esti videót csináltam eddig, jónak tűnik. bár úgy néz ki "nem teljesen csúcs" a dolog, de már megteszi. 1080p 60fps vagy 4k 30fps ... de van kézremegés szűrés mellette (igaz, erősen "vágja" a képet hozzá... bár annyira nem néztem még át, ez valami szuperstabil mód vagy alapól ilyen).a méret.. hát nem tudom, 1 kézzel lehetetten .. bár úgy áltam hozzá én már a p40 lite-ot se tudtam 1 kézzel stabilan használni, kereszbe áttérni HAH, nem is álmodhattam róla, ennél végkép lehetetten... funfact: az egykezes mód kijelzőmérete, kb. akkora mint a p40 lite teljes kijelzőmérete... de az egykezes módot nem tudom elindítani az idióta google asszisztens miatt, hogy ezt lefotózzam.. még nem sikerült megkerülnöm.
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez az első ötödik generációs hálózati modemmel szerelt Huawei telefon, amely hazánkban megvásárolható. Egy vagyonért.
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest