- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Olvasd el a hírt. A Mantle csak egy eszköz az eladáshoz. Az új VGA-knak lesz egy fícsőre, amelynek kihasználására nem kell várni három évet, mire belekerül valamelyik szabvány API-ba. Megjelenéskor akár jöhet rá egy játék. Még pénzt is megéri áldozni erre. Ezért írtam, hogy ez lélegeztető, mert csupán egy mesterséges beavatkozásról lesz szó, nem normális fejlődésről.
A VGA-k végét sem az AMD, sem pedig az NV nem akarja. A hardver fejlesztése azonban drága, így marad a hosszú generáció, de a szoftver kulcstényező lesz. Új xy fícsőr, új játékokban, csak nálunk. Ez az új PC.A hardveres gyorsítást a hangra az MS és az Intel nagyszerű ötlete tette tönkre, ami arról szólt, hogy számolja ezt a CPU. Ez annyira jól sült el, hogy az Intel is Audio DSP-t rak majd a mobil Broadwell mellé.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Sosem lesz egy IGP olyan gyors, mint egy dedikált GPU. Fizikai képtelenség, mert az egyik esetben 100 watt a keret (amiben még más is benne van), míg a másikban már mehet a 300 watt is.
Linus arról a problémáról beszél, hogy a piac nem elég nagy ahhoz, hogy a VGA-kat fenntartsa. Ha nem lehet kitermelni a beleölt pénzt, akkor nincs értelme a piacnak. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Vérpistike azt sem tudja, hogy hogyan kell bekapcsolni xy effektet. Tényleg. Az NV saját a kimutatása, hogy csak a vásárlóik tizede képes a játékot natív felbontásba kapcsolni, mert a többi ember vagy nem ért hozzá, vagy nem törődik vele. Szerintem az AMD-nél is ilyen az arány, de erről nincs adat.
Ezért öl pénzt az NV és az AMD is ezekbe az Experience meg Gaming Evolved applikációkba. Egy "optimalizálj" gombot meg tud nyomni a potenciális vásárlóbázis nagy része. MÉG! -
Abu85
HÁZIGAZDA
Ezt mondom én is. Amikor írtam egy cikket, akkor abban leírtam, hogy a játék optimalizálására két effekt nem nyomhatja rá a bélyeget. Azért sem, mert ha kikapcsolod őket, akkor nem kap szárnyra a WD. Nem szabad a sajtóba ezt levinni, mert nettó baromság, hogy a Watch Dogs a GameWorks miatt ilyen, pedig hány médium megírta.
Akkor, hogy a nevek kiket takarnak:
Timothy Lottes - Epic Games
Kostas Anagnostou - Radiant Worlds
Bart Wronski/Michal Drobot - Ubisoft Montreal
Angelo Pesce - Relic Entertainment
Mindegyik felsorolt stúdiónak az NV-hez van inkább köze. De ettől még ők leírhatják a véleményüket. Szerintem bárki egyetért azzal, hogy saját termékek teljesítményét visszafogni csak a külső tényezőkre való reagálás miatt a mélypont a rossz ötletel tárházában. -
Abu85
HÁZIGAZDA
A sajtót nem, de a Twitteren már kitárgyalták, hogy a GameWorks nem jó irány. [link]
A Sajtót azért nem szeretnék ebbe belevonni, mert nem igazán értenék meg, hogy mi történik. A Watch Dogs béna optimalizálását is a GameWorksnek tulajdonítják. Ez nem a sajtónak való téma.Andrew Lauritzen (Intel) is leírta, hogy: "On this point I think everyone can agree that NVIDIA is doing stupid nonsense that needs to be stopped. I fully agree that lowering performance on your own cards because it hurts the competition more is BS, and borderline anti-competitive." Az Intelt nagyon érinti ez, mert nekik a legrosszabb a GameWorks.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest