- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecc000
csendes újonc
Engem az érdekelne, hogy mennyibe fog kerülni itthon?
-
Fejvadi
nagyúr
Semmilyen téren sem tetszik nekem.
-
bozont
veterán
Elég magas kezdőárnak is, az LG G4-et már 120-130e körül lehet kapni, sokkal erősebb hardverrel.
Ennyiért akkor már mondjuk egy Wileyfox Storm. -
aladab
tag
Szlovákiában 249 €-ért kínálja a legnagyobb internetes áruház. Nem lesz ez 299 €.
-
hallerlaller
addikt
Ennyiért moto nexus 6-ot lehet venni kb.
-
törölt tag
Ebbe a készülékházba tegyenek erősebb hardvert és jobb kamerát és megvettem!
-
Ennyi pénzért már lényegesen erősebb hardvert kapunk.A fémház meg ennyivel nem kerül többe ez biztos. A nevében benne a sikerének a minősítése sajnos.Azt hittem az LG a G3-G4 után megtalálja a megfelelő utat.Hát egyenlőre tévedtem..
-
KYZRR
őstag
Nem ér ennyi felárat a minőségi anyaghasználat.
Tucathardverrel meg főleg nem. -
Remekelek28
őstag
Aki kicsit erősebb telefont szeretne 60 ezer ft ért,annak tudom ajánlani a G4s telefont. Szűk 1 hete használom,de hibátlan. Full hd kijelző s615 proci. A tárhely az egyedüli gyenge pontja,ha valaki nagy játékos. De ezért az árért gyári garanciával.egy igen szép darab telót kapunk.
Amugy ez is 90 ről indult.ugyh no para. -
janeszgol
félisten
Úgy látom most az lesz a divat, hogy S410 mellé 2 giga ramot pakolnak. Ki az, aki ennyiért nem egy Z3c-t venne? Például, de van millió másik.
-
konczy3
senior tag
vágják ezek is a fát maguk alatt még házon belül is kapsz jobbat ennyiért
-
gerii
addikt
Jó névválasztás, ez a telefon egy nulla.
-
Szilofon
aktív tag
Az eleje olyan semmilyen,ennél szebb telokat is tud csinálni az LG. Az ár meg.............
-
iNfAntRy
senior tag
Mire ez ideér és még rá is jön az ÁFA akkor Galaxy A7 árban fog mozogni a telefon, és azért az A7 sokkal jobb választás. Nagyobb kijelző, jobb processzor, nagyobb akku stb. Kinézetre nem rossz telefon, a tudása sem vészes, de sokkal olcsóbbnak kellene lennie.
-
Xaels
félisten
Ez így hurka... És ami még nagy baj, hogy a szolgáltatóknál is ezek vannak választékban.
-
Gainka
őstag
Még ha classic néven jönne azt mondom oké
-
undersance
tag
Ennyiért legalább szép lenne, de nagyon nem az. Ez a keret...
-
Kékes525
félisten
Habár a felbontása nem túl nagy, de szerintem így is kicsi az akkumulátora, különösen annak fényében, hogy milyen drága. Kinézetre nekem jobban tetszik, mint az LG csúcskészülékei, legalább nem ívelt.
-
Ez roppant kevés ennyiért.
-
majcsika
csendes tag
Galaxy Ace 4 LTE...Amoled, Snapi 410, 1Gb RAM stb stb de kevesebb mint fele ennyi. ...és az már bizonyított.
Alu borítás engem nem vonz kevesebbért sem.
Vagy rosszul gondolkodom? -
FroZone99
aktív tag
Még mindig azt hiszik hogy a név annyit nyom a latban hogy elég egy termék sikeréhez.
-
kbyte1024
veterán
94 sarcok nèlkül? Durván túl van árazva. 100k felett lesz,amièrt már nem egy ilyen Soc-al szerelt telo van. Mèg hoigy közèpkategoria?? Talan ha a Snapi 615-el jott volna...
-
Norb€€€
aktív tag
"...még mindig egy kicsit olcsóbb Zero mennyire lesz képes megdobogtatni a vásárlók szívét"
A nevében a válasz
Ilyen árazások mellett tényleg jön a feltörekvő kínai gyártók kora. Fele ennyiért azonos, ha csak nem jobb felszereltségű eszközt kap az ember. Sajnálatos, hogy megengedhetik magukat, mivel az átlaguser két opció közül őket fogja választani, mert ismeri a márkát.
És persze ez az összes többi neves gyártóra igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Milyen TV-t vegyek?
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Revolut
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest