- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
Egy HTC One esetén ezt még meg is értettem, mert az szép is volt és fogása is jó. De ezek a mai üveglapos telefonok nagyon gyűjtik az ujjlenyomatot ami nem valami szép + ami még nagyobb baj, hogy borzaszó csúszós a felületük.
Én speciel azért hordok tokokat főleg, mert nincs rendes fogásom a telefonon ha épp üzenetet írnék stb.. silicon vagy bőrtok viszont sokkal jobban tapad a kézhez. -
NandorHUN
addikt
Amúgy én őszintén nem értem miért megy a hiszti a noch-on. Ha nem tetszik ki lehet kapcsolni. Másik verzió az lett volna, hogy lehet nézni a plasticot a képernyő elején notch nélkül. Ennél azért ez mégiscsak egy jobb megoldás.
(Bár már van olyan telefon aminek az eleje teljesen kijelző, teleszkópos selfi kamerával és képernyőbe épített ujjlenyomat olvasóval, de ez Samsung Lg vonalon még csak a jövő. -
NandorHUN
addikt
válasz
MaxxDamage #15 üzenetére
Azért azt tegyük hozzá, hogy 2-3 évvel ezelőttig még volt realitása évente kiadni az új flagshipped. Pl. LG G-G2-G3 között hatalmas különbségek voltak. Sokat javult a kamera, volt vas bővítés, fejlődés, új design.
De most ha megnézed pl. S8-S9 telefonokat ... ha most venném őket kézbe először meg nem mondanám melyik az "újabb" vagy a drágább készülék. Teljesítményben meg S7 óta szinte nem volt semmi előrelépés (már érezhető különbség, benchmark az nyilván más tészta).
-
NandorHUN
addikt
Ennek sincs valami sok értelme. Mondjuk mostanra hajlok arra, hogy gyártóknak is elég lenne 2 évente kiadni új flagshipet, mert annyira nincs különbség telefonok között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Motoros topic
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Windows 11
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest