Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi68
addikt
Idézet a Wikipediáról:
"Android 2.2 (Froyo)
2010 májusában mutatta be a Google az I/O fejlesztői konferencián:
* Feljavított böngésző: Flash 10.1 és akár háromszor gyorsabb JavaScript
* JIT támogatás, amely a CPU igényes feladatokat 400-500 százalékkal gyorsíthatja
* Stream és push támogatás
* Adhoc WiFi megosztás
* Teljesítmény és felületi javítások
* Az alkalmazások nagy részét a microsd kártyára lehet másolni és ugyanígy vissza is lehet.
"Persze a Flash-t a viszonylag gyenge proci miatt az OO (Optimus One) -n el is felejthetjük...
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
BenceShearer
aktív tag
Nem tudok németül, de ezt találtam (Osztrák árak):
Ha itthon a Galaxy 3 60e függetlenül, akkor a Optimus One 70e lesz.
[ Szerkesztve ]
-
salander
tag
Off: Csak gondoltam tényleg érdekel, ha már eljutottál a dologgal kapcsolatban egy olyan oldalig [amit most linkelsz] ahol nem látszanak az árak. Én meg épp néztem és miért ne osztanám meg veled.
Az Optimus One-ra visszatérve, elolvastam kb egy tucat felhasználói véleményt (ezek általában 3-7 nap használat után születtek): ár-értékben mindenki nagyon dícséri, jól össze van rakva (nem recseg-ropog), a kijelző nem szedi az ujjlenyomatokat. A GPS meg a Wi-fi Hotspot funkció nagyon jól működik és alapvetően nem akad működés közben. A fényképezőgép meg "nem az igazi", de az árba belefér. Kevésbé alap dolgokról (DivX meg egyebek pl) nem írt egy német sem sajnos.
-
Ez tényleg nem hiba, hanem csóróság a gyártó részéről. Valószínűleg ugyanazt a gyökér Synaptics dualtouch kontrollert használják, mint amit a már felsorolt rengeteg HTC is például.
Nem kell védeni, ilyen fos kontrollerrel tényleg csak a kétujjas nagyításra alkalmas a telefon - a pinch mozdulatnak ugyanis teljesen mindegy, hogy melyik oldalon vannak az ujjak, elég a megtett távolság. Így pásztázni is könnyebb az érintőpanelt...
Ha normálisan tudná követni a két ujjat, akkor lehetne a billentyűzet gyorsításához, játékokhoz, forgatáshoz, és még ki tudja mihez is használni, és tényleg multitouch lenne.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
Nyilván, hatvanért ez teljesen rendben van, nem is abba kötöttem bele, hanem ahogy megmagyarázod, hogy "ez a multitouch". Ez nem az, ne hülyíts másokat ezzel.
Egyébként szerintem csóróság, bár nem tudom mennyi lehet az árkülönbség a 2000-es és a 3000-es Synaptics kontroller között, gyanítom nem csillagászati. Összehasonlításként: egy iPod Touchba is bele tudták préselni a normális kontrollert, pedig az nem 200k-s kategória (főleg hogy 63-ért vettem anno a taccsom. )
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
sagesz93
addikt
válasz jooker82 #140 üzenetére
Hát igen, ez ember függő, valaki meg csak nokiát vesz mondjuk.
Nekem tök mindegy, az ár/érték arányt nézem, (persze amiről lehet tudni hogy rossz, azt nem veszem meg, de az ilyen telefonok legtöbbször hozzánk nem jutnak el(mondjuk itt inkább a tabletekre gondolok, abból rengeteg androidos hulladék van) -
BenceShearer
aktív tag
válasz jooker82 #201 üzenetére
Normál fülest kaptam hozzá, nem agyba dugósat. Normálisan szól, de azért nem egy több ezer forintos füles. De nem volt szar. FM rádió szépen szól, RDS is van hozzá.
3D-s ből kipróbáltam a marketen található Raging Thunder 2-ő lite-ot, megy. Angry Birds megy. FIFA 10 szaggatott rendesen......
De ha mondtok valamit, és lesz időm, akkor megnézem hogy megy.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Tudományos Pandémia Klub
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest