- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egy ponton visszaléphet a Z Fold8
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Android szakmai topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
Nem a Mobilaréna, hanem az olvasók szemszögét mondom.
Fontos az összehasonlíthatóság, tehát bárki számára elérhető kell legyen. Lehet, hogy nem mindenki akar a Modern Combattal játszani, azért meg nem fogja megvenni, hogy megnézze a melegedést.
Ezért kell ingyeneset választani.
-
Neck
veterán
Én is úgy érzem, hogy 1-2 apróságot egzaktabbá lehetne tenni a tesztelés során (viszonyíthatóvá), mint pl melegedés, fülhallgató referencia.
A Modern Combat nem jó, fizetős. Mondjuk azt mondanám, hogy Real Racing 3, 3 db verseny az első pályán, vagy valami hasonló. Azt bárki letöltheti, megnézheti hogy az övén mennyire melegszik, stb.
Szerintem az AnTuTut is lehetne hasonló módon tesztelni, mert szerintem azért van ekkora szórás két szögugyanolyan hardverű telefon pontszámai között, mert véletlenszerűen van a benchmark elindítva.
-
Neck
veterán
2 oldal az UI-ról meg a plusz szoftverekről (amiket az ember úgyis lecserél
), a hardverről 1 kis bekezdés, melegedés ilyesmi megint nincs
Szó se róla, nem kötözködök, sőt messze ez a kedvenc mobilos oldalam, de szomorú vagyok a kevés infó miatt.
Babkukta: az AnTuTu pontszám sok mindentől függ. De nekem az tűnt fel, hogy legfőképpen attól, mennyire meleg a teló. Ha éjszaka nem piszkálod, reggel felkelsz és tolsz egy AnTuTut azonnal, több pontot fog adni, mint amikor "meleg" a teló (szerintem valami elektronika lekorlátozza az órajelet).
Ezért van az, hogy a Xiaomi nekem csinált már 21 ezret (játék után) és 26400-at (reggel asztalról elvéve) is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Quadro FX 570 eladó
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest