Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fulár

senior tag

válasz futo001 #36416 üzenetére

Értem!Köszönöm!
    Ezt csak azért említettem mert egyszer vagy talán kétszer fordult elő melóban,hogy el kellett kérnem egy kollégám töltőjét.Huawey mitt'omén milyen típus.Az 0.75 amperes volt és majdnem ugyan olyan lassan töltötte mintha a pc-re dugva töltöttem volna.Örökkévalóságnak tünt a gyárihoz képest.Nem tudom ki,hogy van vele de szerintem a G3 kifejezetten korrekt sebességgel tölt a gyári megoldással.Többek között ezt is szerettem meg benne.Főleg azért mert nálam nem játszik az egész éjjel töltőn hagyom majd felkeléskor leveszem opció.

És ezzel kapcsolatban lenne egy nem teljesen idevonatkozó kérdésem ami talán másokat is érdekel!A Lítiumos akksik milyen töltési metódust szeretnek?Remélem érthetően fogalmaztam....Szóval arra gondolok,hogy lehetőleg soha nem merítsük nullára.Felütődve ne hagyjuk órákig a töltőn.Ne töltsük kikapcsolva.Mindig inkább csak"rátöltögessünk stb stb....Tehát hogyan lehet kitolni vagy maximalizálni az akksi élettartamát?Neten sok egymással ellentmondásos cikket találtam.
    Zte Blade-em és Nokia N8-am már ötszázezer évesek és még mindig simán elketyegnek reggeltől majdnem estig ugyanolyan használat esetén mint a g3-asom.Oké ez hülye példa volt...de nem lenne rossz ha minden teló ilyen sok évig meg tudná őrizni az akksija élettartamát!

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák