Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
plus44
veterán
Na ez szép. Szebb, mint az előző kuki...
-
jooker82
nagyúr
egy pluszt még tudnék hozzá irni,h 3,2 es kijelzője lesz...bár ahhoz kevés az aksi..
-
roti86
őstag
Kinézetre szebb, mint a Kp500/502, de a tudása nem győzött meg: ugyanaz az akku, kijelző. Egyedül a 3.5 jack csatlakozó ami figyelemre méltó, de a kameráját viszont butították, szóval nem tudom, nem hiszem, hogy nagy sikere lesz,
-
.bableWes
őstag
valamiért igy ránézésre nem tünik elég masszivnak...
-
Teszla_
senior tag
Már a cikk elején sejtettem, hogy 2MP-es kamera lesz benne, ami nem nagy érvágás, mert a kp500/501/502 kamerája se volt egy nagy cucc.
A 3,5mm-es kimenet nekem ellensúlyozná a kamera fogyását, na meg a külső is szebb. Remélem valami szoftveres fejlődés is lesz benne. Árra nagyon kíváncsi leszek. Még talán 30k környékén jó is lenne. -
sagesz93
addikt
Elég lett volna a régi változatot szabványosítani, meg ezt a fél s-classos izét rádobni, és meg is vagyunk, nekem nem jön be ez külsőre.
-
coyote55
őstag
Ugyanaz a rókabőr-effektus, mint a Samsungnál...

S5230->S5230W (WiFi)->S5230G (GPS) -
Norbi21
senior tag
Meglepődtem a szabvány jacken, persze pozitívan
. Mondjuk azt nem gondoltam, hogy visszavesznek a kamerából. Kíváncsi vagyok mennyivel lövik be a kp500 kezdőára alá. -
formax
tag
Ez az, ez az!
Várjuk a tesztet, árat. -
JanFe
aktív tag
Nem rossz. A 3,5-os fules nagy piros pont.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Lenovo X1 Carbon G11 Core i5 1335U 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Gyári Lenovo Garanciás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ott 3,2 es

. Mondjuk azt nem gondoltam, hogy visszavesznek a kamerából. Kíváncsi vagyok mennyivel lövik be a kp500 kezdőára alá.