Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
MOSAIC
csendes tag
A G-nek cserélhető lesz az akkuja?Mert ha nem,akkor már inkább a 4X-et választom.
-
agabe
addikt
Az At&T -snél marha jó a microsd bővítési lehetőség (mi tuti nem kapjuk meg) , de azért ennek a videónak a végén 3:35 után nem tetszett amit láttam ...visszatérés a menübe 3-4 másodperc, és akkor még csak elkezdi újra rajzolni az asztalt ami újabb két másodperc.
-
RaveForce
veterán
válasz
FragMaster #100 üzenetére
jah, műanyag hátlap jóaz ide
-
RaveForce
veterán
válasz
FragMaster #98 üzenetére
persze nyílván, a kis Hungáriába, 10 ponton megerősítik
-
FragMaster
addikt
Remélem nem lesz ilyen törékeny a hátlap azon, ami eljut hozzánk
: [link]
-
jooker82
nagyúr
válasz
berbatov2 #95 üzenetére
Azért szerintem a coca cola szinein látszik,h melyik kamera késziti a szinhelyesebb képet, én naponta látom azt a dobozos colát,ugyh nem kérdés...a barackoknál is látszik..
Runner125: Úgy szedtem ki a koreai oldalból,h automatán csinálták,még azt is meg tudták állapitani,hogy melyik képet mennyi isoval lőtte a telefon...általába 50 és 300 között mozgott..
-
jooker82
nagyúr
Úgy biztos hamarabb lesz,amint Euba bejön szerintem lehet is kapni...
Sample video szép éles képet vesz fel... -
Socket A
aktív tag
válasz
FragMaster #86 üzenetére
és szürkeimportban mint pl a note2 nél?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
FragMaster #86 üzenetére
Igen, azt érdemes még sasolni. illetve fel leht őket csörögni, hogy mizu a G-vel kapcsolatban.
-
Socket A
aktív tag
válasz
FragMaster #84 üzenetére
az érkezési dátumra lennék kíváncsi
-
Socket A
aktív tag
válasz
FragMaster #79 üzenetére
akkor ide nem is jon?
-
jooker82
nagyúr
válasz
FragMaster #81 üzenetére
De legalább már,vmi hir,h csinálják azok...
-
jooker82
nagyúr
válasz
FragMaster #79 üzenetére
Ott,nem biztos,mert az firmware közt nemigen szerepel,ott az lte2 fut...
-
FragMaster
addikt
válasz
FragMaster #72 üzenetére
Úgy tűnik fény derült a rejtélyre: [link]
Ezek szerint a most napvilágra került frissítési időpontok a koreai modellekre vonatkoznak. Tehát Észak-Amerikában még lehet a jövő évi dátum helytálló, Európa meg ugye kérdőjel. Ez megmagyarázza azt is miért nem volt szó a 4x-ről (habár az is kapható Koreában (?)). -
gaben1117
senior tag
Ezt a videot kb 3 hete mar lattam! Kicsit le vannak maradva a sracok...
-
jooker82
nagyúr
válasz
FragMaster #69 üzenetére
Anadai emberke mondta...Azt csak a
-
jooker82
nagyúr
Szerintem a note2,az s3 vonalát viszi tovább,mig a g,pedig a 4xét...
Most jött ki egy hir,a phonearenán,h az lte2,novemberben,a g decemberben ,a vuk pedig q1-ben kapják,a jb-t...a 4x-röl,meg nem irtak... -
FragMaster
addikt
Persze írtam is, hogy nem ezen akadtam fent, ugyan videóról láttam mindkettőt de párhuzamot én nem tudtam a kettő között vonni (ha meg van is ésjó akkor azzal főleg nincs baj), de eleve a kettő másra lett kitalálva és más a célközönsége is. Csak a "jóval később" volt furcsa nekem, meg attól, hogy nem beszélnek róla még nem tudni mikor kezdték fejleszteni (gondolom a note2-t se most nyáron hajították össze).
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
FragMaster #64 üzenetére
Onnan indult, hogy a G a Note2-től másolt. Szerintem nevessük ki, és lépjünk tovább. A G szoftvere semmit sem másolt, mivel csak kis módosítások vannak a 4X HD-n található új LG UI3.0-hoz képest. Nem volt, és nem is lesz szüksége másolni az LG-nek egyik gyártótól sem.
Elég régen szóbeszéd, meg pletyka tárgya volt már a G, akkor is amikor a Note2 még csak tesztelve sem volt. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
FragMaster #62 üzenetére
A G akkor is hamarabb jelent meg.
Külföldön már ezelőtt 2 hónappal is voltak Hands on videók.Mondjuk mi elég későn értesültünk róla. 2012 08 27-i MA hír
Ha valaki másolhatott, akkor maximum csak Samsung-nak volt rá lehetősége. persze nem azt mondtam, hogy másolt volna. Az LG-nek nincs mit másolnia a Samsungtól.
-
tzsolesz
nagyúr
A note2 jóval késõbb jelent meg. Tehát semmilyen ötletet nem kaphatott tõle.
-
Kasya
nagyúr
Gyonyoru telefon lett es kapott azert otleteket a Note 2-bol, csak mas megcalositas mellett. Ez egy jo alternative lehet, akinek a note 2 nem jon be valami oknal fogva.
-
atike
nagyúr
Pedig azt mondtam a GT540 után, hogy soha többet LG... Már nem vagyok annyira biztos ebben...
-
Xaels
félisten
válasz
RaveForce #52 üzenetére
Hát én nem hiszem, hogy tavasszal ezt sokban überelni fogja akárki is. A gyártók többsége olyankor fogja csak ezt a SOC-et bemutatni egy új zászlóshajó formájában. Egyelőre az Optimus G-t sem terjesztik globálisan tudtommal. Év vége előtt nem nagyon normalizálódnak a Qualcomm gyártási kapacitás nehézségei ezért is nem öntötte még el a piacot ez a chip pedig a WP8 és a BB10 is erre fog támaszkodni.
Na igen a 4X-nél hallgatnak mint a sír a Jelly Bean-ről.
(#53) jooker82: július? biztos vagy te ebben?
(#55) a_n_d_r_e_w: egyiket sem használják túl sokan és egyelőre még pontos megjelenési idejük sincs tudtommal.
-
jooker82
nagyúr
Pl Quadrantban a Note 6500 körül teljesit,a G pedig 7600 körül,a GPU a Note-nak 225,mig a G-ben Adreno 320...
Raveforce: Különösebben csalódott nem lesz a 4x tulaj,mert cirka 70E ft lesz a 2 telefon között,igy aki ezt a különbaséget megtudja fizetni az úgyis megveszi,aki nem az marad a 4x-nél...Mellesleg a G július óta kapható és az LG már májusban közölte,h nagy telefon van készülőben,igy mindenki,sokan még most is,átgondolhatta,h melyiket veszi..
-
RaveForce
veterán
igen. valahol itt üt vissza az egész android-modell legnagyobb hibája, a frissítések megoldása. az LG eleve későn is eszmélt rá az okostelefon piac térhóditására, aztán a frissítések elmaradása, de mégis okosabbnak tartottam volna, ha kivárják még ezt a kis időt és jövö februarban durrantjak el az uj ágyut.... miért? mert aki most megvette a 4x-et megint átverve érzi magát, h itt a G....és aki gondolkodik, az rájön h a G is jövö év elsö negyedéig lesz a gyártó házon belüli csúcsa...tehát szvsz simán elég lett volna:
1. kihozni a saját nexus-t
2. a 4X-et supportálni, és már tolni ki rá a 4.1et.. -
jooker82
nagyúr
válasz
RaveForce #49 üzenetére
Az LG-nek ezt meg kellett tennie,mert leágazóban volt az elmúlt 2 évben.... A 4x,hiába egy remek telefon,abból nem fognak milliós eladást produkálni...Főleg azért sem,mert a 3x sikertelensége után,nehezen hajlanak az LG fele..
Tény,h saját maguknak ásták a sirt,főleg a frissitések elmaradásával,de a G,kihúzhatja őket,ha okosan csinálják.. -
RaveForce
veterán
tökjó. giga erős hardware. ezzel eddig se volt gond igazából, minden mással inkább. egyébként nem tartom egészségesnek, h egy éven belül az LG a 2. flagshipjét hozza ki, ez sztem inkább árt az iparágnak mint használ! hozzanak ki egy erőset, de ez h féléves lesz egy termékciklus a csúcskategóriában nem szimpatikus..
-
Cathulhu
addikt
"A Design Masterpiece" es kozben total ugy nez ki mint a masfel eves S2
-
Socket A
aktív tag
Ez hardveresen erősebb mint a note 2?
-
Apika
addikt
Nagyon komoly paraméterekkel bír!
-
jooker82
nagyúr
-
Arcanis
aktív tag
Nagyon über a telefon, bár kicsit későn lett kirakva ez a videó (már 3 hete linkelték itt-ott)
Viszont itt egy friss, egész művészi Product movie -
Cyberpunk
félisten
Szépen jön fel az LG, ha support-ot is adnak a készülékeik mellé, akkor komoly tényező lehet belőlük a piacon.
bigmasterg: meddig tart lecserélni egy launcher-t? Ez Android itt olyat lehet.
-
Dare2Live
félisten
Egész komoly teszt a prototipusról. [link]
Nekem határozottan tetszik. Csak én még a 16gb mellett is szívni fogom a fogam, hogy nincs benne SD kártya hely. De sokkal inkább ez mint a kitudja milyen frissítést kapó optimus g, ezt már egyszer megszívtam az I9000/Nexus S esetén... az LGnek meg legendásan szar az SW supportja.
-
bigmasterg
addikt
Kinézet és a hw jó, de nekem az lg felülete nem tetszik.
Majd nexusban.
Abban meg mondjuk a multi screen, meg felé írós extrák nem lesznek benne. -
Szimpatikus amit az lg alkotott...
-
-Gerzson-
aktív tag
Sajnos a hangvezérelt fotóknál nincs magyar nyelv lehetőség: pl. gyíkpisíííí
-
Nazara
őstag
Na, ez a telefon nagyon bejött, külsőre-belsőre, mindenhogy. Ha jó ára lesz, akkor elgondolkozok a beszerzésén.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
IkszIpszilon #31 üzenetére
Olvasva itt a hsz.-eket, úgy tűnik ezzel egyedül vagyunk. Kezdenek divatba jönni a "pici / elegáns" tellók.
-
Maxentius
addikt
Rettenetesen kíváncsi leszek a SW-támogatásra, remélhetőleg nem fullad ki fél év után, és kapni fog szépen frissítéseket, mert amúgy a többi téren rendben van.
-
atike
nagyúr
Nah ha a supportja is végre jó lenne akkor nagy királyság lenne...
Tetszik. Határozottan. De az a kis lyuk a kamerának - 13 megapixellel.... Sóhaj. Lenne benne csak 8, de az legalább jó minőségű végre. Nyithatnának ebbe az irányba...
Ő lesz az új Nexus is akkor?
Szerk:
- a felületet határozottan jól átszabták...
- a kamera funkciók is szimpatikusak
- a TV-s megjelenítés is király -
IkszIpszilon
aktív tag
Durva,csak kár,hogy ilyen hatalmas.
-
Xaels
félisten
Ez is egy szép LG(leszámítva a logót ami megtöri az előlap letisztultságát). Kérdés mikor lesz errefelé is hivatalosan kapható ugyanezekkel a specifikációkkal és mennyiért. Mondjuk az LG-nek még sokat kell tepernie ahhoz, hogy megint megbízzak bennük. Az első lépést megtették.
-
-
jooker82
nagyúr
-
hunter84
aktív tag
Skacok, le a kalappal a teló előtt, nem semmi! Nem tudom ki hogy van vele, de mostanában nagyon kapaszkodik az LG, ebből még jó is kisülhet.
-
p87
senior tag
Jól néz ki, durva hardver, csak sajnos min. 200eFt lesz.
-
somogyib
őstag
Ez jó lenne 7" kijelzővel, telefonálási lehetőség nélkül
-
Nagyon tetszik,de mire veszek telót addigra úgyis lesz jobb
-
rizso
addikt
4:41-nél vajon tényleg az előlapi kamerával akarnak fotózni, vagy szimplán elszúrták?
-
Demens
tag
Kell!!
Ha nem lesz túl drága, beszerzem. Ha mégis, akkor a 4X-et.
-
boben1998
tag
Nagyon komoly, és szerintem a 4x HD nyitóárát nézve ez se lesz több 150000 magyar pénznél, így pedig best buy lenne. Nekem is kéne egy ilyen.
-
jooker82
nagyúr
Az a bohócos háttér az mi??,kellene nekem...
-
berbatov2
senior tag
Ez kész.... must have!
-
Sacredcow
csendes tag
amig fel nem oldotta, addig azt hittem a szövegtől eltekintve hogy egy SGS2
Na de végre valami igazan király LG telefon, ne basszák el a supportot, és akkor nem lesz itt baj -
Integra
titán
válasz
FragMaster #3 üzenetére
jah, ez röcög s4 quad-dal is
nexus lg jobb lesz szerintem is -
stilo18
addikt
válasz
FragMaster #3 üzenetére
Az nekem sem tetszett...hátha még változik!
-
dani3l
őstag
Alapbol nem szimpatikusak az LG telefonok es valahogy sosem erdekeltek, de ez ugytünik elegge rendben van. Tudas, kinezet, meg hw szempontbol is. Kivancsi leszek a tesztekre..
-
FragMaster
addikt
Várós, bár nálam a nexus változat inkább a befutó
Ám csak szerintem gagyi, ha egy telefonra a kamera mellé odaírják, hogy "hű sokmegapikszel"? -
Izzé
őstag
Brutális! Kell egy ilyen!
-
stilo18
addikt
Nem rossz...
Le a kalappal az LG előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Hivatalos bemutatófilmen látható az LG legújabb zászlóshajója.
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest