- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobil flották
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MOSAIC
csendes tag
A G-nek cserélhető lesz az akkuja?Mert ha nem,akkor már inkább a 4X-et választom.
-
-
agabe
addikt
Az At&T -snél marha jó a microsd bővítési lehetőség (mi tuti nem kapjuk meg) , de azért ennek a videónak a végén 3:35 után nem tetszett amit láttam ...visszatérés a menübe 3-4 másodperc, és akkor még csak elkezdi újra rajzolni az asztalt ami újabb két másodperc.
-
RaveForce
veterán
válasz FragMaster #100 üzenetére
jah, műanyag hátlap jóaz ide
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
RaveForce
veterán
válasz FragMaster #98 üzenetére
persze nyílván, a kis Hungáriába, 10 ponton megerősítik
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
FragMaster
addikt
Remélem nem lesz ilyen törékeny a hátlap azon, ami eljut hozzánk : [link]
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
jooker82
nagyúr
válasz berbatov2 #95 üzenetére
Azért szerintem a coca cola szinein látszik,h melyik kamera késziti a szinhelyesebb képet, én naponta látom azt a dobozos colát,ugyh nem kérdés...a barackoknál is látszik..
Runner125: Úgy szedtem ki a koreai oldalból,h automatán csinálták,még azt is meg tudták állapitani,hogy melyik képet mennyi isoval lőtte a telefon...általába 50 és 300 között mozgott..
[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Cathulhu
addikt
Az S3 kicsit zajosabb (1. reszlet), cserebe viszont az LG homalyosabb, mosottabb (2. reszlet). Kerdes ha rasimitunk az S3-as kepere, hogy egyforman legyenek zajosak, akkor vajon elesebb marad vagy homalyosabb lesz mint az LG?
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
runner 125
nagyúr
Nah igen, az LG kamera fölény egyértelmű.
jooker82
Jópofa az összehasonlítósdi, de akkor már legalább azonos fehéregyensúlyt válasszanak.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
jooker82
nagyúr
Úgy biztos hamarabb lesz,amint Euba bejön szerintem lehet is kapni...
Sample video szép éles képet vesz fel...LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Socket A
aktív tag
válasz FragMaster #86 üzenetére
és szürkeimportban mint pl a note2 nél?
"La familia es todo." "A glóriákkal az a baj, hogy mindig elakadnak az ajtófélfában."
-
tzsolesz
nagyúr
válasz FragMaster #86 üzenetére
Igen, azt érdemes még sasolni. illetve fel leht őket csörögni, hogy mizu a G-vel kapcsolatban.
-
FragMaster
addikt
Kérdőjel még. A té honlapon szoktam nézni a hamarosan kapható készülékeket, de azt tudni kell, hogy ami ott feltűnik az egy jó hónapot még ott is parkol, tehát ha lesz náluk akkor még min 1-2 hónap.
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
Socket A
aktív tag
válasz FragMaster #84 üzenetére
az érkezési dátumra lennék kíváncsi
"La familia es todo." "A glóriákkal az a baj, hogy mindig elakadnak az ajtófélfában."
-
Socket A
aktív tag
válasz FragMaster #79 üzenetére
akkor ide nem is jon?
-
jooker82
nagyúr
-
jooker82
nagyúr
válasz FragMaster #79 üzenetére
Ott,nem biztos,mert az firmware közt nemigen szerepel,ott az lte2 fut...
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
FragMaster
addikt
válasz FragMaster #72 üzenetére
Úgy tűnik fény derült a rejtélyre: [link]
Ezek szerint a most napvilágra került frissítési időpontok a koreai modellekre vonatkoznak. Tehát Észak-Amerikában még lehet a jövő évi dátum helytálló, Európa meg ugye kérdőjel. Ez megmagyarázza azt is miért nem volt szó a 4x-ről (habár az is kapható Koreában (?))."FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
gaben1117
senior tag
Ezt a videot kb 3 hete mar lattam! Kicsit le vannak maradva a sracok...
-
FragMaster
addikt
Igen, de nem ám egy flanell inges favágót kérdeztek az ügyről, hanem Frank Lee-t az LG Kanadától Minden esetre a végeredmény a lényeg, ami jónak tűnik, a végén tényleg összekapják magukat.
-
jooker82
nagyúr
-
FragMaster
addikt
Oh, ez jó hír ha igaz, de akkor miért mondták eddig olyan mosolyogva a 2013 q2-t a g-re? A 4x csöndje viszont nem valami biztató, remélhetőleg nem dobják, ha már úgysem "zászlóshajó".
-
jooker82
nagyúr
Szerintem a note2,az s3 vonalát viszi tovább,mig a g,pedig a 4xét...
Most jött ki egy hir,a phonearenán,h az lte2,novemberben,a g decemberben ,a vuk pedig q1-ben kapják,a jb-t...a 4x-röl,meg nem irtak...LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
FragMaster
addikt
Persze írtam is, hogy nem ezen akadtam fent, ugyan videóról láttam mindkettőt de párhuzamot én nem tudtam a kettő között vonni (ha meg van is ésjó akkor azzal főleg nincs baj), de eleve a kettő másra lett kitalálva és más a célközönsége is. Csak a "jóval később" volt furcsa nekem, meg attól, hogy nem beszélnek róla még nem tudni mikor kezdték fejleszteni (gondolom a note2-t se most nyáron hajították össze).
-
tzsolesz
nagyúr
válasz FragMaster #64 üzenetére
Onnan indult, hogy a G a Note2-től másolt. Szerintem nevessük ki, és lépjünk tovább. A G szoftvere semmit sem másolt, mivel csak kis módosítások vannak a 4X HD-n található új LG UI3.0-hoz képest. Nem volt, és nem is lesz szüksége másolni az LG-nek egyik gyártótól sem.
Elég régen szóbeszéd, meg pletyka tárgya volt már a G, akkor is amikor a Note2 még csak tesztelve sem volt.[ Szerkesztve ]
-
FragMaster
addikt
-
tzsolesz
nagyúr
válasz FragMaster #62 üzenetére
A G akkor is hamarabb jelent meg.
Külföldön már ezelőtt 2 hónappal is voltak Hands on videók.Mondjuk mi elég későn értesültünk róla. 2012 08 27-i MA hír
Ha valaki másolhatott, akkor maximum csak Samsung-nak volt rá lehetősége. persze nem azt mondtam, hogy másolt volna. Az LG-nek nincs mit másolnia a Samsungtól.
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
A note2 jóval késõbb jelent meg. Tehát semmilyen ötletet nem kaphatott tõle.
-
Kasya
nagyúr
Gyonyoru telefon lett es kapott azert otleteket a Note 2-bol, csak mas megcalositas mellett. Ez egy jo alternative lehet, akinek a note 2 nem jon be valami oknal fogva.
-
atike
nagyúr
Pedig azt mondtam a GT540 után, hogy soha többet LG... Már nem vagyok annyira biztos ebben...
-
-
válasz RaveForce #52 üzenetére
Hát én nem hiszem, hogy tavasszal ezt sokban überelni fogja akárki is. A gyártók többsége olyankor fogja csak ezt a SOC-et bemutatni egy új zászlóshajó formájában. Egyelőre az Optimus G-t sem terjesztik globálisan tudtommal. Év vége előtt nem nagyon normalizálódnak a Qualcomm gyártási kapacitás nehézségei ezért is nem öntötte még el a piacot ez a chip pedig a WP8 és a BB10 is erre fog támaszkodni.
Na igen a 4X-nél hallgatnak mint a sír a Jelly Bean-ről.
(#53) jooker82: július? biztos vagy te ebben?
(#55) a_n_d_r_e_w: egyiket sem használják túl sokan és egyelőre még pontos megjelenési idejük sincs tudtommal.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
jooker82
nagyúr
Pl Quadrantban a Note 6500 körül teljesit,a G pedig 7600 körül,a GPU a Note-nak 225,mig a G-ben Adreno 320...
Raveforce: Különösebben csalódott nem lesz a 4x tulaj,mert cirka 70E ft lesz a 2 telefon között,igy aki ezt a különbaséget megtudja fizetni az úgyis megveszi,aki nem az marad a 4x-nél...Mellesleg a G július óta kapható és az LG már májusban közölte,h nagy telefon van készülőben,igy mindenki,sokan még most is,átgondolhatta,h melyiket veszi..
[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
RaveForce
veterán
igen. valahol itt üt vissza az egész android-modell legnagyobb hibája, a frissítések megoldása. az LG eleve későn is eszmélt rá az okostelefon piac térhóditására, aztán a frissítések elmaradása, de mégis okosabbnak tartottam volna, ha kivárják még ezt a kis időt és jövö februarban durrantjak el az uj ágyut.... miért? mert aki most megvette a 4x-et megint átverve érzi magát, h itt a G....és aki gondolkodik, az rájön h a G is jövö év elsö negyedéig lesz a gyártó házon belüli csúcsa...tehát szvsz simán elég lett volna:
1. kihozni a saját nexus-t
2. a 4X-et supportálni, és már tolni ki rá a 4.1et..„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
jooker82
nagyúr
válasz RaveForce #49 üzenetére
Az LG-nek ezt meg kellett tennie,mert leágazóban volt az elmúlt 2 évben.... A 4x,hiába egy remek telefon,abból nem fognak milliós eladást produkálni...Főleg azért sem,mert a 3x sikertelensége után,nehezen hajlanak az LG fele..
Tény,h saját maguknak ásták a sirt,főleg a frissitések elmaradásával,de a G,kihúzhatja őket,ha okosan csinálják..LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
RaveForce
veterán
tökjó. giga erős hardware. ezzel eddig se volt gond igazából, minden mással inkább. egyébként nem tartom egészségesnek, h egy éven belül az LG a 2. flagshipjét hozza ki, ez sztem inkább árt az iparágnak mint használ! hozzanak ki egy erőset, de ez h féléves lesz egy termékciklus a csúcskategóriában nem szimpatikus..
-
Cathulhu
addikt
"A Design Masterpiece" es kozben total ugy nez ki mint a masfel eves S2
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Socket A
aktív tag
Ez hardveresen erősebb mint a note 2?
-
Apika
addikt
Nagyon komoly paraméterekkel bír!
-
jooker82
nagyúr
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Arcanis
aktív tag
Nagyon über a telefon, bár kicsit későn lett kirakva ez a videó (már 3 hete linkelték itt-ott)
Viszont itt egy friss, egész művészi Product movie -
Cyberpunk
félisten
Szépen jön fel az LG, ha support-ot is adnak a készülékeik mellé, akkor komoly tényező lehet belőlük a piacon.
bigmasterg: meddig tart lecserélni egy launcher-t? Ez Android itt olyat lehet.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Dare2Live
félisten
Egész komoly teszt a prototipusról. [link]
Nekem határozottan tetszik. Csak én még a 16gb mellett is szívni fogom a fogam, hogy nincs benne SD kártya hely. De sokkal inkább ez mint a kitudja milyen frissítést kapó optimus g, ezt már egyszer megszívtam az I9000/Nexus S esetén... az LGnek meg legendásan szar az SW supportja.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
bigmasterg
addikt
Kinézet és a hw jó, de nekem az lg felülete nem tetszik.
Majd nexusban.
Abban meg mondjuk a multi screen, meg felé írós extrák nem lesznek benne. -
HARDVERAPRÓD
Szimpatikus amit az lg alkotott...
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
-Gerzson-
aktív tag
Sajnos a hangvezérelt fotóknál nincs magyar nyelv lehetőség: pl. gyíkpisíííí
-
Nazara
őstag
Na, ez a telefon nagyon bejött, külsőre-belsőre, mindenhogy. Ha jó ára lesz, akkor elgondolkozok a beszerzésén.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz IkszIpszilon #31 üzenetére
Olvasva itt a hsz.-eket, úgy tűnik ezzel egyedül vagyunk. Kezdenek divatba jönni a "pici / elegáns" tellók.
-
Maxentius
addikt
Rettenetesen kíváncsi leszek a SW-támogatásra, remélhetőleg nem fullad ki fél év után, és kapni fog szépen frissítéseket, mert amúgy a többi téren rendben van.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
atike
nagyúr
Nah ha a supportja is végre jó lenne akkor nagy királyság lenne...
Tetszik. Határozottan. De az a kis lyuk a kamerának - 13 megapixellel.... Sóhaj. Lenne benne csak 8, de az legalább jó minőségű végre. Nyithatnának ebbe az irányba...
Ő lesz az új Nexus is akkor?
Szerk:
- a felületet határozottan jól átszabták...
- a kamera funkciók is szimpatikusak
- a TV-s megjelenítés is király[ Szerkesztve ]
-
IkszIpszilon
aktív tag
Durva,csak kár,hogy ilyen hatalmas.
X.Y.
-
Ez is egy szép LG(leszámítva a logót ami megtöri az előlap letisztultságát). Kérdés mikor lesz errefelé is hivatalosan kapható ugyanezekkel a specifikációkkal és mennyiért. Mondjuk az LG-nek még sokat kell tepernie ahhoz, hogy megint megbízzak bennük. Az első lépést megtették.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
jooker82
nagyúr
-
hunter84
aktív tag
Skacok, le a kalappal a teló előtt, nem semmi! Nem tudom ki hogy van vele, de mostanában nagyon kapaszkodik az LG, ebből még jó is kisülhet.
-
-
p87
senior tag
Jól néz ki, durva hardver, csak sajnos min. 200eFt lesz.
-
somogyib
őstag
Ez jó lenne 7" kijelzővel, telefonálási lehetőség nélkül
-
rizso
addikt
Értem én, de pont előlapi kamerával kell ezt demózni?
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
ricshard444
veterán
Nagyon tetszik,de mire veszek telót addigra úgyis lesz jobb
Vannak dolgok...
-
rizso
addikt
4:41-nél vajon tényleg az előlapi kamerával akarnak fotózni, vagy szimplán elszúrták?
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Demens
tag
Kell!! Ha nem lesz túl drága, beszerzem. Ha mégis, akkor a 4X-et.
-
boben1998
tag
Nagyon komoly, és szerintem a 4x HD nyitóárát nézve ez se lesz több 150000 magyar pénznél, így pedig best buy lenne. Nekem is kéne egy ilyen.
https://www.flickr.com/photos/135868470@N02/
-
jooker82
nagyúr
Az a bohócos háttér az mi??,kellene nekem...
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
berbatov2
senior tag
Ez kész.... must have!
-
Sacredcow
csendes tag
amig fel nem oldotta, addig azt hittem a szövegtől eltekintve hogy egy SGS2
Na de végre valami igazan király LG telefon, ne basszák el a supportot, és akkor nem lesz itt bajActa est fabula.
-
Integra
titán
válasz FragMaster #3 üzenetére
jah, ez röcög s4 quad-dal is
nexus lg jobb lesz szerintem is[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
stilo18
addikt
válasz FragMaster #3 üzenetére
Az nekem sem tetszett...hátha még változik!
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
dani3l
őstag
Alapbol nem szimpatikusak az LG telefonok es valahogy sosem erdekeltek, de ez ugytünik elegge rendben van. Tudas, kinezet, meg hw szempontbol is. Kivancsi leszek a tesztekre..
-
FragMaster
addikt
Várós, bár nálam a nexus változat inkább a befutó
Ám csak szerintem gagyi, ha egy telefonra a kamera mellé odaírják, hogy "hű sokmegapikszel"?"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
Izzé
őstag
Brutális! Kell egy ilyen!
-
stilo18
addikt
Nem rossz... Le a kalappal az LG előtt!
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- iPhone topik
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Automata kávégépek
- Autós topik
- Ukrajnai háború
- iPhone-t használók OFF topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest