- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
foregister
tag
válasz
t72killer #36 üzenetére
PDA-t használok de már régóta kerestem egy subnotit. Van külő bill-em hozzá de nem ugyanaz. Kevesebb program is van PDA-ra mint WinXP-re és bár imádom a pda-mat ("kaisi"), de simán elfogadnék mellé egy mini laptopot.
Amúgy jó a normál noti leírásod csak hogy: én nem akarom h venti legyen a gépben (az új eee-ben nem lesz, mivel az Intel Atom CPU-ja sem igényli) és nem akarok mozgó alkatrészeket azaz merevlemezt sem. Akkor végülis megéri-e azt a $400-t az eee pc vagy sem? Ha kell a hely rádugom a WD passportor vagy a mybookot ha mégtöbb hely kell (kétlem). Nem filmnézésre hasznánám és nem modellezni akarok, hanem netezni, jegyzeteleni, kikapcsolódni amikor van időm és nem vagyok desktop gépközelben. Na pont erre hivatott az Asus eee PC. Jah igen és ha tudsz 12" környékén vagy alatt normális laptopot $400-ért akkor légyszives szólj mert egy éve vadászom ilyenre.
U.I.: 2 giga ramot az eee-be is lehet tenni, garivesztés nélkül ;)
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest