Hirdetés
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Sidious
senior tag
Két nap alatt le is lohadt az Alphabet részvénypiaci gyors érték szárnyalása a negyedéves eredmények közlése után, ennyi idő kellett, hogy az Apple ismét a trónra lépjen

Alphabet értéke 499,9 milliárd dollár (140 ezer milliárd Ft) volt, az Apple-é pedig 534,2 milliárd dollár (150 ezer milliárd forint) a tegnap napon

-
Csapoati
nagyúr
Én már feltettem a tinfoil hatet, csak úgy nyitom meg a Gmailt! Meg persze csukott szemmel kezelem az androidos telefont, nehogy lássák a szemem az előlapi kamerán át.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
TheMarci: Jojózás lesz ott még egy darabig, aztán eldől, hogy ki merre lép. Az Apple-nek szerintem valamit újítania kell (pl. autó), ha el akarják kerülni az esést, de természetesen laikus vagyok a témában.
-
TheMarci
addikt
Mint várható, ennyi volt a Google vezetésének, erről vajon lesz cikk?

http://9to5mac.com/2016/02/03/apple-most-valuable-company-in-the-world/
-
tatabike
őstag
Szerintem ezt nem kellett volna hagyni. Most már késő, de tényleg nem kellett volna...
-
Fejvadi
nagyúr
Semmi nem tart örökké és ne is tartson.
-
kenwood
veterán
Olyan hirt szivesebben olvasnek,hogy a kulonbozo (fokent kulfoldi) adooptimalizacioval jatszadozo cegekre a megsporolt osszeg duplajara rugo buntetest ronak ki.
Azert vicces,hogy a nagy cegeknel "forditott progressziv" adozas megy.
Minel jobb adoszakertoket tudsz megfizetni,annal durvabban le tudod huzni az orszag koltsegveteset.
Van tobb olyan ceg is,aki a versenytarsak 40-50%os jarulekai helyett addig jatszadozik mig vegul boven 10% alatt csenget :/ -
janeszgol
félisten
-
vodkaboy22
addikt
Óriások játszmája. Én ebből azt akarom látni, hogy valaki olcsóóósít.
-
törölt tag
Kicsit talàn visszavesz az Apple az arcàbòl, ha nem ők lesznek a legértékesebbek.
-
Apollyon
Korrektor
Ez az alphabet nagyon béna, meg olyan érzésem van hogy ezzel meg akar valamit kerülni a gúgli. Túl nagyra nőttek már eddig is, lesz (van) még ebből gondunk...
Gmail 1 milliárd felhasználó mit jelent? Ennyi fiókot, vagy ennyi individual usert?
-
cowk
tag
"Letaszíthatják az Apple-t a trónról
via IT café hírek és elemzések, interjúk vegyesen
Egy olyan cégcsoport szerezheti meg a világ legértékesebb vállalata címet, melynek nevét sokan még nem is hallották."a.k.a.
"Letaszíthatják az Apple-t a trónról - NEM FOGOD ELHINNI, MI TÖRTÉNT EZUTÁN!!!!444"
Pali, szint ez..?

-
zdanee
őstag
Már csak banki kölcsönöket kéne adjanak

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Fűnyíró topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- HP 200W töltők (19.5V x 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)