Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztbeni
őstag
Grat a telóhoz. Szerintem a mai napig az egyik legjobb vétel ilyen áron.
-
Polllen
félisten
Két kollégámnak is van ilyen telója, megvannak vele elégedve, de úgy havonta egyszer kapcsold ki, mert mind2 "elfelejti" egy idő után jelezni a bejövő hívásokat...

Persze lehet, hogy azóta már symbian frissítéssel befoltozták a "problémát", de egyikük sem ért egy picit sem hozzá, uh 100 %, h 2 éves rendszer van azokon a telókon...

-
Tim82
félisten
Headset-re semmi szükségem, adatkábel helyett bluetooth-al is meg tudom oldani a szinkronizálást (és szerintem az E61 headset-je és adatkábele tökéletesen használható E50-hez is), így tartozékok nélkül is megérné nekem.
Ja és én innen apróról vettem az E61-et, 17k-ért, dobozában, összes tartozékával. Igaz, Pannonos, de mivel nekem is Pannon SIM-em van, ez különösebben nem izgat. Volt rajta a sarkoknál némi kopás. Garanciát egy hetet kértem, mert gondoltam, ha gebasz van, annyi idő alatt megmutatkozik.

Számodra viszont így tényleg jó vételnek néz ki. Az a bolti garancia mennyi idő egyébként?
-
Lenry
félisten
aprón én is láttam 14-15k körül, de ez boltból van, garanciát kaptam rá,adatkábelt meg headsetet hozzá, kamerás, és csak a joy fölött van 3 darab bolhafingnyi kopás, ezen kívül kifogástalan állapotban van kinézetileg
(meg persze a hátulja össze van karcolva, de ez elkerülhetetlen) -
Tim82
félisten
Kb. három hete nyúzok egy E61-et, megelégedésemre.Gondolkodom egy másodtelefonon is, az E50 nem volna rossz. A fémház minden esetben pozitívum.

Szegeden egyébként ennyire drágán mérik az E50-et? Én Bp.-n 12-13 ezer Ft körüli áron szoktam látni, igaz, kopott és kamera nélküli példányokat.

Szolgáljon egyébként megelégedésedre!

-
meroly
veterán
Használd egészséggel, nekem is nagyon tetszik, de két visszatartó tényező van:
- pöcök
- fém

-
<NewL>
addikt
1400 sms-el még be tudtál lépni az sms menübe? volt vagy fél perc
Nekem is tetszett ez a tella,de akkor még vonzott valamilyen szinten a multimédia ezért vettem N70-nt. Már akkor rá kellett volna állnom az üzleti szériás telefonokra. Jó kis telefon ez,stabil,viszonylag gyors,semmi kacifánt kívül,még a hátlap is fém. Egyedül a joy ami hibásodik.
Használd egészséggel -
blokad
senior tag
Használd megelégedéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- 5 db Konica Minolta bizhub A3 Színes MFP Nyomtató Csomag 1db C258 / 2db C224 / 2db C220
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- AMD Ryzen 5 8500G 6-Core 3.5GHz AM5 Box - PCX garancia 2028.10.06.
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest