- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaUser
addikt
válasz
Ice&Lime #244 üzenetére
Én még jobban örülnék végre egy Windows GUI vektorgrafikus skálázódásnak. Talán majd a Win 48-ba belekerül, addig biztos fontosabb a Metro 45677 felület, mint hogy végre legyen tisztességes GUI. (Btw, Mac is ugyanez...)
Ugyanis ma amikor már 4K kijelző jön lassan 22"-on, még mindig nem megoldott a normális skálázása egy oprendszer alatt sem a képnek. Helyett megy a bitmap alapú szerencsétlenkedés....
-
Integra
titán
válasz
Ice&Lime #134 üzenetére
látod, nem csak engem zavar.. az a baj, amikor valaki struccpolitikát folytat és azt mondja, hogy jó ez így is.. és mennyi ilyen van, dunát lehet rekeszteni velük. én ezektől az emberektől valóban agyf@szt tudok kapni..
amikor a fél életed és a munkád egy céleszközön töltöd, akkor szerintem pláne jogos, nem? én simán a jó édes ....ba elküldneném élőben a sok kis öltönyös csájnízt akik ezért felelősek.. aztán megmutatnám nekik, hogy barátaim ezt így és igy csináljátok meg. adjátok 200 dollárral drágábban, de legyen fasza és venni fogják. de ezek bevannak szarva, mert ha nem teljesítik az éves számokat, akkor nincsen prémium. fejétől bűzlik a hal, a rendszer így műdik. azt kell megérteni, hogy a minőségromlás honnan ered. innen. az emberi tényezőből, a személyes érdekekből.
-
Taky
senior tag
Én a T431s-ről tudok véleményt alkotni, de kb megegyezik a tesztben szereplővel.
Zsanér: nagyon masszív, stabil, nem lötyög, fém...
"Emellett költséghatékony kinézete is van már, nem az az erős régi masszív tp. gép vonulat, de hát nincs is megkövetleve a vásárlók részéről a régi jó minőség, úgyhogy végül is nem meglepő a cucc."
Ennél a szériánál a minimális súly a fő szempont, ehhez képest borzasztó erősre sikerült, nem recseg-ropog, ellenben a T530-al, na az sokkal gyengébb érzetet kelt, holott az jóval vastagabb...
Van összehasonlítási alapom, itt van mellettem egy T41 is és nem érzem felétlenül masszívabbnak, viszont jóval nehezebb... Talán a billentyűzete kellemesebb, de ahhoz képest, hogy ennek hol van a nyomáspontja a vékony kialakítás miatt, nyugodt szívvel mondhatom, hogy nagyon jóra sikerült ez az új billentyázet is, nem volt nehéz megszokni, sőt, már az elején könnyen ment rajta a gépelés...Szóval, lehet, hogy sokan rossz szemmel néznek az új TP-re, de én ezzel nagyon meg vagyok elégedve, így fél év használat után is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest