- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Franky676
csendes tag
sziasztok
nekem igen szimpatikus ez a Lenovo S8, mind megjelenésre mind tudásra..
volt szerencsém tesztelni is valamilyen szinten, pár órára megkaptam
ami észrevétel hogy a hátulja ugye műanyag, kissé röcög, de nem vészes, alapból nem kelt gagyi érzetet
a kijelzője gyönyörű, ez már elsőre feltűnt. Hang is korrekt. a 2db előlapi hangszoró is szuper.
ami nekem nem egyértelmű hogy mennyi a proci órajele. leírásban több helyen 1.33Ghz-et írnak, máshol 1.86-ot, az általam látott kütyü menüjében 1.86ot írt, de nem értem miért az eltérés.
a másik dolog, hogy elvileg gsm képes, azaz telefonálásra is alkalmas, de ezt pl a tesztpéldányomon nem is tudtam lecsekkolni, mert semmi nem utalt arra hogy lehet vele hívást indítani vagy egyebek..
ezekről tud valaki valami infót?
esetleg más is leírhatná ha van tapasztalata a készülékkel
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad Air - 16 GB
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest