Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Érdekes.Pár éve még a a fotorealisztikus megjelenítés volt a végcél.Most pedig majd 2014 ben fognak beépíteni pár plusz SIMD tömböt az igp-be?Félreértés ne essék,nem vagyok feltétlen híve a féltégla méretű,súlyú,energiazabáló vga-knak,de a fordított időutazásnak sem
-
törölt tag
Azért én ezzel a "tömeg igénnyel" kapcsolatban árnyaltabban fogalmaznék.Ünnepekkor pár napot rokonoknál töltöttünk,a laptopomat nem vittem magammal.Volt egy asztali gép és egy Iphone 4 a háztartásban.Egy napig el voltam dőlve ,hogy milyen remek kis kütyü ez a wifis netezésre is.Aztán a kis csutvasz képernyőt elkezdett fárasztani és meguntam,hogy vak majomként nagyítgassak, húzgáljam szét a weblapokat olvasható-élvezhető méretűre.Utána komolyan mondom ,hogy azon gondolkoztam, hogy mérgezett cukrot adok a gyerekeknek ha nem kopnak le az asztali gépről
Nem vagyok biztos benne,hogy ha elmúlik a trend,nem e üt vissza ez a fene nagy mobil integráció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest