- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én úgy értelmeztem, hogy 2 frame közül az egyik fut át a CPU-n és az egész szalagon és kerül valóban kiszámolásra .Tehát nem illeszt be közé újat csak egyszerűen az algoritmus a GPU ban bent tárolt frameből és mozgásadatokból kilegózza a következőt mint ha teljes folyamaton lemenne, és ezt megteszi minden második FPS nél így csökkenti a CPu terhelését és a válaszidőt és növeli sebességet. Lehet tévedek és igazad van, nekem sem világos, lehet tulajdonképpen ugyan azt írjuk.
Ami érdekes hogy DF előzetese szerint rátolja az élesítő szűrőket és simításokat is egyben a mozgásvektorokkal, tehát a gyorsabb FPS mellé baromi éles, szellemkép mentes kép is társul.------------
Az RTx 4080 azért nem 4070, mert ugyan arra a GPu ra épülmint a 4080. valójában 4070Ti-nek kellene hívni csak úgy nem lehetne érte kérni 900 dollárt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest