Új hozzászólás Aktív témák
-
Ne haragudj, szerintem alapvetően jól gondolkodik. Én szerethetem attól az adott márkát, hogy tisztában vagyok vele hogy minimális ésszerűségre alapszik a döntésem.
"Szépen átugrod azt hogy a többi gyártó okosórája ugyanúgy rövid akkuidős"
Azokat a termékeket kifelejted az összehasonításból ami egy hétig bírja egy töltéssel?"Mert bizony nővérem iPhone-ja 4 éves és ugyanúgy kapja a szoftverfrissítést"
A mi iPhone készülékeink is kapják a frissítést - sajnos.Minden ilyen után egyre lassabb és lassabb lesz a készülék, amely igen jó motiváció arra hogy vegyél már egy újat.
Tehát ami most előny, az valójában lehet hogy hátrány. Van olyan kolléga aki nem volt hajlandó frissíteni, látványosan gyorsabb a telefonja.Figyelj, nem gáz ha utálsz egy márkát de a legjobb lenne ha magadba tartanád ezt. Én is utálok sok mindent de max. egy sörözés mellett mondom el a barátaimnak, nem fórumon írom ki. Szerintem te is tegyél így, az lenne a legjobb.
Szégyen hogy úgy érvelsz: akinek nem az a véleménye mint neked, az ne jöjjön ide és ne írja le? Lehet hogy utálja a márkát tényleg, de hogy annyira függő fan legyél hogy nem tojod le nagyívbe ezt és habzó szájjal eltanácsolod a PH! használatától... Lehet az lenne a legjobb ha ezeket a gondolatokat inkább Te tartanád meg magadnak. Nyugodtan kezdhetsz fikázni, de kifejezetten szánalmasnak tartom és rühellem amikor valaki másokat vélt vagy valós véleménybeli különbségek miatt "elhajt". Ráadásul a hozzászólása nem is volt szélsőséges, vagy valóságtól végtelenül elrugaszkodott. -
calocsay
tag
Felmutat újdonságot az apple watch, de ne feledjük, hogy nincs még egy olyan óra (se) a vilagon, amit reggel felveszem, és este mozi előtt ha megkérdezi vki, hogy mi a bánat az a karodon csak ezt tudd felelni:"ez egy okosóra. APPLE!"
- Faja. Hogy működik?
- Van egy power bank a zsebedbe?"LOLSzóval vicc. Szépnek szép, ezt nem vitatom, de totál használtan! Se egy alap vízállóság nincs benne és töltheted minden este. Egyszer elfelejted tölteni, utána úgy rottyan a fiók aljára, hogy öröm lesz nézni! Gondolkodjatok már kicsit a jó életbe!? Életszerű az, Naponta töltögeted az órádat? Kényelmes? Még soha nem mentél fürödni órába? Hogy fog kinézni 3 év múlva, amikor már ide oda verted? Vagy évente, 2 évente cseréled 150-200 roppancsért az órádat is, ahogyan a telefonodat? Fel se merül, hogy arról van szó, hogy "béreld" azt, amit eddig 6-10 évre, vagy egy életre vettél? Ez az Apple modellje. Lassan már a cipődet is havidíjért fogod hordani? Az meg csak külön vicc, hogy a 19000$-os verzióban az arany értéke mindössze 800$(!). Korrekt igaz? Ha minden ember 2x annyit gondolkodna évente, mint jelenleg (évente 2 alkalom), nem létezne az Apple, mint cég. Semmi ésszerű érv nincs a Watch mellett, csak érzelmi. Az érzelmi pedig nagyon rövid életidejű és erről szól az Apple modell. Anyagi dolgok birtoklása SOHA nem okoz tartós boldogságot! Egy ésszerű ember az alapján vásárol, hogy mire van SZÜKSÉGE és nem az alapján, hogy mi tetszik neki, vagy mit visel Justin Timberlake a karján. Ez csak megvezetés és a részvényesek kielégítése, semmi több.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Energiaital topic
- iPhone topik
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest