Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
12k lesz CD Galaxisnál sztem nagyon sok érte....Valveot meg nem értem, kiadják kb ugyanazt a játékot 2. részként, nem szép tőlük, elég lehúzás szaga van...pedig ez a fajta hozzáállás nem rájuk vall kicsit csalódtam most bennük

-
CptMisi
őstag
ha előrendelsz valamit, bármikor lemondhatod a rendelést következmények nélkül...ha nincs rá lehetőséged, korlátozzák a jogaid
vagy nem így van? -
wwenigma
Jómunkásember
Crysis demó volt ugy asszem, 24oraval hamarabb volt elorendeloknek. De miutan elindult a toltes, 8 perc mulva kinnvolt a communitybe...

Exkluziv baseball-utővel de nem steamről jó lenne.
-
Gerr'y
senior tag
Előrendelők kapnak hozzá exkluzív baseball ütőt!
Így már durván megéri.... 
-
fail.castel
csendes tag
én má elő is rendeltem jó gyorsan -.-
-
CocooN-z
őstag
nevermind.
-
Lefty
addikt
ez nem így van. úgy van, hogy aki előrendelte az 2 órával hamarabb férhet hozzá a demóhoz, a nagyközönség pedig 2 órával később kapja meg.
-
Blaise
veterán
Hmmm...hét ennyiért elég drága

Four pack ára még talán belefér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Linux kezdőknek
- Fotók, videók mobillal
- Micro Four Thirds
- Apple MacBook
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Phanteks Eclipse P360A 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vagy nem így van?

Így már durván megéri....